Papier projecten beginnen met perfect snijwerk. Daarvoor is het juiste hulpmiddel super belangrijk. En dat is precies wat de nieuwe papiersnijmachine biedt. Bestel direct.

Ik heb de nieuwe papiersnijder getest. En natuurlijk, als ik de baas was van het journaal, had ik nog 6 extra wensen voor de machine kunnen bedenken. Maar ik ben de baas niet en dus kan ik zeggen dat ik helemaal tevreden ben met wat deze machine biedt.
Natuurlijk is alles wat nieuw is even wennen, maar dat ging heel snel kan ik je zeggen.

Verbeteringen die ik direct opmerkte aan de papiersnijmachine:
papiersnijmachine stampin up, paper trimmer, snijmachine
– De snijmachine is veel lichter dan de oude maar gaat niet ten koste van de stevigheid .
– Doordat de papiersnijmachine hoekiger en vlakker is neemt hij minder ruimte in bij het opbergen of als je hem meeneemt .
– Er is geen los “latje” waar het mes in loopt en kan dus ook niet kwijt raken.
snijmesje
– Het metalen mes in het snijmesje is aanzienlijk langer
dan het oude.
– Je kunt meerdere vellen cardstock tegelijk snijden. Het mes kan dat goed aan.
ophangoog
– Aan de bovenkant zit een oog in waaraan je hem kunt ophangen om op te bergen.
– De geleider waar het mes in loopt klikt vast om hem gesloten te houden in plaats van een schuifknop aan het uiteinde om hem te vergrendelen.
doorlopende liniaal papiersnijmachine, paper trimmer
– Er is geen onderbreking meer tussen de papiersnijmachine en de verleng-arm. Daardoor ontstaat een doorlopende liniaal (behalve het streepje bij 16,1 cm, die is er niet ;0) ).
– Natuurlijk is de papiersnijmachine voorzien van zowel inch- als centimeter aanduiding.
langere verleng-arm
– De verleng-arm is langer dan zijn voorganger.
Je kunt nu afmeten tot en met 43,6 cm.
– De verleng-arm heeft geen “voetje” nodig om stabiel te blijven wanneer hij wordt uitgeklapt.
score mesje
– Het score/ril mesje heeft een beter score-bolletje, hierdoor wordt een veel betere scorelijn gemaakt. Designer Series Paper zal niet zo snel scheuren.
stootrand
– Wanneer de verleng-arm gesloten is, ontstaat bij de 6″ lijn een stootrandje waardoor het makkelijk is papier op precies 6″ af te snijden (bijvoorbeeld je Designer Series Paper halveren is appeltje eitje).
Zijn er geen minpunten? Jawel;

– De nieuwe papiersnijmachine heeft geen opbergvak onder de machine.
– En wat een plus punt is dat er een stootrandje zit bij de 6″ als de verleng-arm gesloten is, is gelijk ook een minpunt. Want papier groter dan 6″ op de papiersnijmachine leggen met de verleng-arm gesloten is door het stootrandje minder praktisch.
– De schaalverdeling op de geleider is in inches. Zelf gebruik ik deze schaalverdeling niet of nauwelijks en vind het niet dan ook niet erg. Je kunt alleen zelf bepalen of jij dat wel lastig vindt.

De papiersnijder kost 30 €

Daarmee is de nieuwe snijmachine maar liefst 17% ! goedkoper dan de oude trimmer. Wie wordt daar niet blij van. En het mooie is, dat je de papiersnijmachine vanaf 1 november kunt bestellen.
De pre-orderlijst loopt al flink vol en ik bestel ook graag jouw papiersnijmachine. Voer hieronder je contact gegevens in om hem te bestellen:

Vul de velden in die gemarkeerd zijn met * en zet een vinkje bij het privacy beleid.

Liever met je credit card bestellen in mijn webwinkel, dat kan vanaf 1 november. Ga daarvoor naar www.mijnstempelskopen.nl. Gebruik daarbij mijn hostesscode KTSMNBEA

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.