online extravaganza 2019

Het is Online Extravaganza 2019!! Vul voordelig je voorraad aan of trakteer jezelf op een leuke aanbieding. Wat je doel ook is, profiteren kun je in ieder geval tijdens de Online Extravaganza 2019. Wees er snel bij, de aanbieding is geldig van 20 t/m 22* november!
* Producten tegen de aanbiedingsprijs kunnen uitverkocht raken.

Je ontvangt van 20 t/m 22 november maar liefst 15% op losse inktkussens en cardstock uit de range Neutrals, Regals en In Colors (2018-2020 en 2019-2021 met uitzondering van Purple Posy). Daarnaast zijn er bundles en assortimentspakketten met eveneens 15% korting in plaats van de normale 10%.

Om het zoeken in de online extravaganza 2019 een beetje te vergemakkelijken heb ik galerijen aangemaakt. Hopelijk helpt dit je om jouw favorieten eruit te vissen! Het is daardoor wel een lange post geworden. Vergeet niet helemaal door te scrollen naar beneden om alle aanbiedingen te zien!!!!!!

Losse inktkussens en cardstock; Neutrals en Regals

Voor alle hieronder getoonde inktkussens geldt een prijs van € 7,65 (i.p.v. € 9,00)
Het A4 cardstock in dezelfde kleuren is te koop voor een prijs van € 8,93 (i.p.v. €10,50)

De 8 Bundels (stempels + stansen of pons)

Kortingsprijzen staan op de betreffende bundle. Natuurlijk heb ik ook voorbeelden van de projecten geplaatst bij elke bundel zodat je een beeld hebt van de mogelijkheden.

Assortimentspakketten

Bestellen tijdens online extravaganza 2019

Wil je Stampin’ Up! producten rechtstreeks bij mij bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag met je bestelling of vraag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op .

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Vooralsnog is alleen betaling met een credit card mogelijk. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de hostess code te gebruiken; KTSMNBEA. Deze vind je ook aan de rechterkant naast de berichten op mijn blog (of op je mobiel helemaal onderaan).

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen
paper trimmer stampin up stampin treasure

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Eén gedachte over “Online extravaganza 2019 – 20 t/m 22 november”

Reacties zijn gesloten.