Het is tijd voor onze maandelijkse Stamp Impressions blog hop. Deze keer was onze opdracht een gift voucher te maken. Hop je gezellig mee?

Mijn Gift Voucher heb ik in twee verschillende maten gemaakt. Eentje ter grote van een kunststof cadeaukaart (5,5 x 8,3 cm) en eentje voor een eigen formaat kaart (13,5 x 8,3 cm). Voor het papier gebruikte ik het prachtige Noble Peacock Specialty Designer Series Paper (149493). Dat is iets steviger dan gewoon designer series paper en heeft een prachtige glans. Je gift voucher krijgt zo een hele luxe uitstraling.

gift voucher stampin up

De teksten komen uit de stempel set Well Said en zijn gestempeld in Balmy Blue op Whisper White cardstock. Gestanst heb ik met de Stitched Labels. Deze stansjes hebben leuke stiksteekjes die het geheel net even wat extra’s geven. De kaarten kunnen niet heel dik zijn want anders passen ze niet meer in hun envelop.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn Gift Voucher.

Ik zie je graag snel terug op mijn blog. Voor nu wens ik je alvast veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze Stamp Impressions blog hop – Gift Voucher.
Druk op de de volgende naam in het rijtje (je bent nu bij Jose Hoogeveen – Stampin Treasure) en je bent onderweg naar het volgende blog.

Onderaan dit bericht vind je de door mij gebruikte materialen. Wil je de Stampin Up materialen bestellen, neem dan contact met mij op via mijn contactformulier of via email

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Product List
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

6 gedachten over “Gift Voucher – Stamp Impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.