harvest hellos stampin up

Binnen ons team hebben we een swap of ruil gehouden. Hierbij kiest ieder deelnemend teamlid een stempel set en maakt daarmee een kaart (in veelvoud). Deze sturen ze naar de andere deelnemers. Zo heeft iedere deelnemer in korte tijd meerdere voorbeelden welke ze kunnen laten zien aan klanten. En misschien is een van de voorbeelden wel met een stempel set die ze zelf niet hebben. Altijd leuk om te zien welke sets er nog meer zijn en wat een ander ermee maakt. Ik wist gelijk dat ik met de Harvest Hellos stempel set aan de slag wilde. Deze set vind ik super leuk en veelzijdig, zeker niet alleen geschikt voor de herfst zoals de naam van de stempel set doet vermoeden.

harvest hellos stampin up

Voor mijn ontwerp koos ik voor de “word snel beter” variant. Appels en beterschap gaan prima samen, ze zeggen niet voor niets “One apple a day keeps the doctor away”.

Om het leven makkelijk te maken gebruikte ik ook de bijpassende Apple Builder Punch (stempel set en pons zijn samen 10% goedkoper dan elk apart!). Mijn appel kleuren was nog een heel ding. Ik begon met het appel partje. Die had ik eigenlijk wel snel goed qua kleur, met de Stampin Blends op alcohol basis kun je heerlijk kleuren en mengen. Maar toen ging ik aan de slag met de hele appel en dat was niet eenvoudig kan ik je zeggen. De kleur van de schil was al een beetje bepaald door de schil op het appelpartje. Maar ik wilde niet simpelsweg een rode appel, er moest wat speelsheid inzitten en dat wilde maar niet echt lukken. Ik ben geen kunstenaar met licht en kleur en diepte zullen we maar zeggen.

harvest hellos stampin up
De eerste oogst mislukte 😉

Uiteindelijk heb ik behalve Calypso Coral en Real Red er Granny Apple Green doorheen geblend. En zo ontstonden de bruinrode appeltjes waar ik wel tevreden over was. En zie je die kleine glans plek, die maakte ik met de nieuwe Celestial Copper Delicata Metallic Ink (ook in zilver en goud te bestellen).

harvest hellos stampin up

De achterkant van de envelop versierde ik met de leuke stempel “echte post is zo veel leuker” en een hartje.

Wie stuur ik namens jou een Harvest Hellos beterschap appeltje?

Ik maakte in mijn enthousiasme 16 kaartjes, terwijl ik er maar 10 nodig had. Dat betekent, dat naast mijn teamleden, een paar mensen die een kaartje kunnen gebruiken er een gaan krijgen. Super leuk toch. En ik wil jou ook de mogelijkheid geven om een van mijn kaartjes te versturen aan iemand die het kan gebruiken. Laat een reactie achter bij dit bericht, wie volgens jou wel een kaartje kan gebruiken. Wie weet stuur ik namens jou een kaartje aan die persoon!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag met je bestelling of vraag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op .

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Vooralsnog is alleen betaling met een credit card mogelijk. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de rechterkant naast de berichten op mijn blog.

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Product List
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50