Het is even een beetje stil hier. Sinds een paar weken ben ik mijn re-integratie traject begonnen op werk na mijn burn-out. En dat kost tijd maar vooral energie. Dus tja, dan moet er wat verdeeld worden tussen wat ik allemaal kan doen. Dat neemt niet weg dat ik af en toe heerlijk aan de knutsel ben. Volg mij op Facebook of Instagram en je ziet genoeg van langskomen. Maar omdat ik ook wat nieuwtjes heb ik afgelopen weekend onderstaande slider kaart gemaakt om met je te delen.

Slider kaart

Deze slider kaart maakte ik voor het eerst voor het StampEvent. Het event dat ik samen met Miranda Versteeg twee keer per jaar verzorg en waar we de meest leuke projecten voor in elkaar zetten. Ben jij al een keer op het StampEvent geweest? Nog deze week kun je jezelf opgeven voor de 12e editie op 2 november in Ophemert.

Weten hoe ik deze slider kaart heb gemaakt, je bent van harte welkom om hem een keer te komen maken. Neem contact met mij op en we prikken een datum.

De slider kaart bestaat uit twee delen, de basiskaart en twee delen die je middels een tab uit de basiskaart schuift.

Workshop adventskalender maken 25 oktober
(opgeven kan nog tot 11 oktober)

Decoreer je eigen advent kalender. Vul hem met cadeautjes en tel af naar de kerst.
Alle benodigdheden om de adventkalender te versieren, incl een paar cadeautjes om je adventkalender te vullen krijg je tijdens deze workshop.

adventskalender

Het is een super-de-luxe workshop met veel extra’s! Volledige kit, cadeautjes en natuurlijk wat lekkers te eten en drinken in kerststijl!

  • Vrijdag 25 oktober 2019 van 19:45 – 22:30
  • € 37,50 pp (dit is incl de volledige kit)
  • – max 6 personen

Wil je mee doen, geef je op via contacformulier of email

Dit kan t/m 11 oktober! Na aanmelding ontvang je van mij een betaalverzoek voor de workshop ivm de te bestellen materialen. Je plekje is pas gereserveerd wanneer de betaling door mij is ontvangen.

Geen tijd om mee te doen, de adventskalender is ook los te bestellen. Stuur mij een berichtje of koop hem online in mijn webwinkel www.mijnstempelskopen.nl

Nieuwe papiersnijmachine komt er aan

paper trimmer stampin up

De nieuwe papiersnijmachine ✂️ is deze maand beschikbaar voor Stampin Up! demo’s. We kunnen als eerst de nieuwe machine uitgebreid testen voordat hij officieel beschikbaar is (Eerste verkoopdatum helaas nog niet bekend gemaakt).

De prijs van de snijmachine is € 30,-
4 snijmesjes kosten € 14,50
Hiermee is hij voordeliger dan de vorige snijmachine.

Ben jij nieuwsgierig naar de machine, je kunt hem vanaf volgende week bij mij komen bekijken en natuurlijk proberen.

Wil je al een trimmer reserveren, ik zet je graag op mijn bestellijstje erbij 📝

Dat was het voor vandaag. Creativiteit roept! Helemaal nu de blaadjes vallen en de regen blijft vallen.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen