Op 4 september start de nieuwe catalogus. Ik kan al niet meer wachten, jij wel? In de nieuwe catalogus vind je ook weer allemaal bijzonder mooi papier. Er is echt werk van gemaakt om een aantal hele bijzondere sets samen te stellen. Zowel voor de herfst, Halloween als voor de kerst. Natuurlijk bied ik weer kleine pakketjes aan van al het mooie papier, een heuse paper share kersteditie.

Maar er is meer. SU start op 4 september een maand lang buy 3 get 1 free voor een selectie papier uit de jaarcatalogus. Onder het bericht over de paper share kersteditie vertel ik je er meer over.

Wat houdt de paper share kersteditie in?

Het Stampin’ Up! (Specialty) Designer Series Paper is prachtig! Dat geld zeker voor het papier in de nieuwe herfst winter 2019 catalogus. Ik kan er echt geen genoeg van krijgen. Maar ik snap dat het soms een beetje veel is zo’n pak. Daarom kun je bij mij ook kleine pakketjes bestellen, dan deel ik wat ik heb met jou. Hieronder volgt informatie over de speciale paper share kersteditie, maar ook het papier uit de jaarcatalogus kun je in kleine pakketjes kopen. Je leest er alles over op mijn pagina Samen Delen.

De pakketjes hebben een formaat van 6” x 6” (15,2 x 15,2 cm). Alle papier wordt met de hand gesneden dus een minimale afwijking in de maat kan voorkomen. Wil je andere maten, neem dan contact met mij op!

Foto’s van het papier vind je in de gids (pagina staat aangegeven) en vanaf 4 september online op mijn site www.stampintreasure.nl. Hieronder een sneakpeak van wat je kunt verwachten.

Designer Series Paper holiday catalog share stampin up
En hoeveel kost een pakketjes dan?
  • Toile Tidings DSP (p.8)   6 velletjes € 2,00
  • Wrapped in Plaid Specialty DSP (p.14) 12 velletjes 4,75
  • Let it Snow Specialty DSP (p.20) 6 velletjes € 2,50
  • Night before Christmas DSP (p.26) 12 velletjes € 3,75
  • Brightly Gleaming Specialty DSP (p.32) 6 velletjes € 2,50
  • Feels like Frost Specialty DSP  (p. 42) 12 velletjes € 4,75
  • Come to Gather DSP (p.48) 6 velletjes € 2,00
  • Monster Bah DSP (p. 54) 6 velletjes € 2,00

Wil je alle 8 pakketjes dan betaal je 24,25 en ontvangt je 2 velletjes Red Glimmer Paper van mij cadeau.

Alle prijzen zijn exclusief verzenden. Pakketjes worden per soort verpakt en voorzien van informatielabel. Heb je nog geen catalogus, en kun je niet wachten om de papiertjes te zien, stuur me dan een berichtje zodat ik je de gids kan toesturen. Je mag nu al pakketjes reserveren, ook als je zelf demo bent. Iedereen is welkom in de share. 

Maar zoals gezegd, er is meer!

Voor onderstaand papier geldt dat je bij aankoop van drie pakken er een vierde pak gratis bij krijgt. Het maakt niet uit of je drie verschillende koopt of drie dezelfde. De vierde is altijd gratis! En om het makkelijk te maken, voor al dit papier zijn ook kleine pakketjes te koop en voor de kleine pakketjes van dit papier geldt ook 3 kopen, 1 gratis!

buy 3 get 1 free stampin up

Creativiteit roep, ga aan de slag!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag met je bestelling of vraag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op .

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Vooralsnog is alleen betaling met een credit card mogelijk. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de rechterkant naast de berichten op mijn blog.

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.