Voor je ligt de nieuwe herfst winter catalogus 2019 en ik durf te zeggen hij is beter dan ooit!

Deze catalogus is geldig vanaf 4 september 2019 tot en met 2 januari 2020. De eerste verzamelbestelling uit de nieuwe herfst wintercatalogus 2019 is op 6 september!

De catalogus staat bordenvol mooie stempelsets gecombineerd met ponsen en stansen om te smullen. Ik heb in jaren niet zo’n goede gids gezien en ik hoop dat hij ook jou weet te motiveren tot grote creativiteit.

Naast alle mooie nieuwe producten in de gids hebben we daarnaast 2 ontzettend leuke nieuwe Nederlandse stempel sets met bijpassende stansen. Deze sets zijn echt de moeite waard om in je bezit te hebben. Op de bundel krijg je uiteraard zoals altijd 10% korting!

Met de set TJOKVOL KERST wordt een nieuwe soort stempels geïntroduceerd, de Reversibles-images, of te wel, de omkeerbare afbeeldingen. Je kunt de stempel aan beide kanten gebruiken waardoor je de stempel in spiegelbeeld van het origineel kunt afdrukken. Gewoon de stempel andersom op je blok plakken!

In een notendop de gids:

8 Suites En als extra’s
49 Stempelsets  
22 Stansen Zwarte Dimensionals (55)
3 Embossing folders Ice Glitter (41)
10 Ponsen Shimmery Crystal Effects (41)
11 Lint Snowfall Accents Puff Paint (19)
1 Product Medley (39) Note Cards / Enveloppen (25)
3 kleuren inkt (16) Masks  (35)
1 Memories & More (25) Snow Globe Domes (43)
230+ voorbeelden en ideeën Googly Eyes (57)
2 Doosjes (pizza (13) en kist  (55) 27 NIEUWE BUNDELS! met 10% korting
11 Papier (DSP, Glimmer, Acetaat, Inpakpapier etc.)  
Speciale aandacht vraag ik voor de set op pagina 63. Bij aankoop van deze set gaat er € 3,- naar het goede doel!

Blader lekker door de herfst winter catalogus 2019 en heb je vragen, mail, app of bel me! Wil je producten uit deze gids kopen met 20% korting vraag mij naar de mogelijkheden.

Creatieve groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag met je bestelling of vraag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op .

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Vooralsnog is alleen betaling met een credit card mogelijk. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de rechterkant naast de berichten op mijn blog.

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.