De nieuwe catalogus is prachtig en staat vol met producten voor het najaar, de winter en kerst. Maar waarom zou ik me daardoor laten beperken. De meeste producten kun je ook op een andere manier gebruiken zodat ze passen op een manier die jij wil. Zo maakte ik van de Snow Globes een kauwgomballenautomaat met kauwgomballen!

kauwgomballen

Tip! De Snow Globe Shaker Domes hebben een randje om de bolling heen(die zie je hieronder op de foto). Op het randje zit zowel aan de voorkant als aan de achterkant een plakrandje. Zo kun je de dome goed vastzetten en kan er niks uitlopen. Maak het jezelf gemakkelijk en plak na het vullen eerst een restje cardstock op de globe om hem te sluiten. Zo kan je zorgeloos de rest van je kaart opbouwen zonder dat je vulling, in mijn geval de kauwgomballen, alle kanten uit rollen.

Mocht je op zoek gaan naar de snoepjes die ik gebruikte als kauwgomballen, ik ben geslaagd bij de Wibra.

De Whisper White voorkant het ik met een embossing folder wat reliëf meegegeven. De folder die ik gebruikte is de Subtle 3D. Deze embossing folder is echt geweldig! Hij maakt hele subtiele groefjes en bergjes in je papier waardoor de embossing niet super zichtbaar is maar wel net het maagdelijke gladde van het papier haalt.

De producten die ik gebruikte vind je staan hieronder. De bundel en de domes komen uit de nieuwe catalogus. Heb je deze nog niet, vraag hem dan snel bij mij aan. Je kunt mij hiervoor mailen of vul het contactformulier in.
Vanaf 4 september zijn de producten te bestellen. WIl jij bestellen, mijn eerste verzamelbestelling gaat op 6 september de deur uit.

Product lijst kauwgomballen kaart

3/4" (1.9 Cm) Circle Punch
3/4″ (1.9 Cm) Circle Punch
[119873]
€ 16,00
Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag met je bestelling of vraag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op .

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Vooralsnog is alleen betaling met een credit card mogelijk. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de rechterkant naast de berichten op mijn blog.