De mussen vallen nog van het dak en misschien ben je nog op vakantie. Toch tref ik al voorbereidingen voor de herfst en winter. Niet alleen geef ik je de mogelijkheid om de nieuwe herfst en winter catalogus 2019 te bestellen, ik heb ook een nieuwe workshop gepland voor een leuke advent kalender. Dus kom in actie!

Neem contact met mij op voor de gids of de workshop via mijn contactformulier of via email

Herfst en winter catalogus 2019 bestellen

Uiteraard ontvang je een herfst en winter catalogus bij je bestellingen. Ga je nog niet bestellen en wil je wel een catalogus ontvangen? Vraag hem dan aan via mijn contactformulier of via email

herfst en winter catalogus 2019 stampin up

Workshop Advent kalender maken

Maak je eigen advent kalender. Vul hem met cadeautjes en tel af naar de kerst.
Alle benodigdheden om de advent kalender te maken, inclusief een paar cadeautjes om je advent kalender te vullen krijg je tijdens deze workshop.

Het is een super-de-luxe workshop met veel extra’s! Volledige kit (die na 4 september onthult wordt), cadeautjes en natuurlijk wat lekkers te eten en drinken in kerststijl!

  • 25 oktober
  • 19.45 – 22.30
  • € 37,50 pp (dit is incl de volledige kit)
  • max 6 personen
  • gaat door vanaf 2 personen

Wil je mee doen, geef je op via via mijn contactformulier of via email . Dit kan t/m 11 oktober! Na aanmelding ontvang je van mij een betaalverzoek voor de workshop ivm de te bestellen materialen. Je plekje is pas gereserveerd wanneer de betaling door mij is ontvangen.

Samen delen kerst papier

Naast mijn gewone “samen delen” acties voor designer series paper en cardstock zal ik ook voor het designer series paper uit de nieuwe herfst en winter catalogus een samen delen actie opzetten en toevoegen. Alvast lezen hoe het werkt? Je vindt het op mijn samen delen pagina! (klik)

Designer Series Paper holiday catalog share stampin up
Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag met je bestelling of vraag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op .

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Vooralsnog is alleen betaling met een credit card mogelijk. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de rechterkant naast de berichten op mijn blog.