Buy One Get One Free

Met mijn gezondheid gaat het langzaam de goede kant op. Hopelijk kan ik straks weer gewoon mijn ding te kunnen doen zoals ik gewend ben maar dan met iets meer evenwicht. Daarbij hoop ik meer te kunnen luisteren naar mijn lijf en dat mijn hoofd wat minder de mijn leven domineert. Daar werk ik hard aan. Rust is daarbij belangrijk en ik wil dat ook doorvoeren in mijn hobbyruimte. Dat betekend dat het allemaal wat overzichtelijker moet en dat oude stempel sets waar ik niets meer mee doe weg gaan en daar mag jij van profiteren middels mijn Buy One Get One Free.

De Buy One Get One free actie loopt tot eind augustus, wacht dus niet!

Wat is Buy One Get One Free. Eigenlijk is het heel simpel. Je koopt een set uit het overzicht hieronder. De prijs van de oude set vind je op de foto.

Vervolgens mag je van mij voor hetzelfde geld een set uitzoeken uit de nieuwe catalogus of uit de beginners brochure! Buy One Get One Free, of op zijn Nederlands, Twee voor de prijs van een, 50% korting. Een oude en een nieuwe set!

Hoe oud zijn de oude sets? Nou eigenlijk helemaal niet zo oud. Ze zijn voornamelijk uit de vorige Jaargids, Herfst/winter catalogus of de lente/zomer gids. De sets zijn soms gebruikt en soms helemaal nieuw.

Neem contact met mij op via hieronder om een set (of sets) te reserveren en door aan te geven welke set (of sets) je uit de nieuwe catalogus wilt hebben met een gelijke of iets hogere prijs.
Is de nieuwe duurder dan de oude, dan betaal je het verschil bij. Wil je liever geen stempel set maar bv inkt of papier, dan mag dat ook. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Ik probeer het overzicht zo actueel mogelijk te houden!

De nieuwe catalogus vind je hier!

De beginners catalogus vind je hier!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl