In Color Lint stampin up

Het In Color lint stond al een tijdje op mijn wensenlijstje maar ik was er nog niet aan toe gekomen om het te bestellen. Het lint is echt prachtig stevig. Je kunt het makkelijk ook in de lente doorknippen zonder dat het rafelt en het is stevig genoeg om er bijvoorbeeld een albumsluiting mee te maken. Inmiddels heb ik het lint wel besteld en ik wil het graag met je delen want ik heb echt geen 9 meter van elke kleur nodig.

Vooralsnog heb ik alleen maar de pakketjes klaar gemaakt om het te kunnen delen. Daarvoor wilde ik natuurlijk wel leuk een leuke verpakking bedenken. Denk je dat het me gelukt is?

In Color Lint stampin up

In color lint samen delen

Op het spoeltje zit 5x een meter In Color lint in de kleuren Terracotta Tile, Seaside Spray, Pretty Peacock, Purple Posy en Rococo Rose. Inmiddels zijn er al een aantal spoeltjes met lint verkocht maar ik heb er nog wat over. Wil jij ook een setje? Ik verkoop ze voor € 5,50 excl. verzenden. Laat me maar weten of ik je er een plezier mee kan doen. Ik zal ze ook toevoegen aan de samen delen pagina.

De spoeltjes zijn gemaakt van Thick Whisper White en heb ik in de vorm gesneden met mijn Brother Scan & Cut snijmachine. Ik versierde het geheel met de “It Starts With Art” Stempel set en de bijpassende Arts & Crafts stansen. Deze bundel is op dit moment toch wel mijn favoriete stempel set. Voor de vorm van de spoeltjes werd ik eveneens geïnspireerd door deze bundel.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag met je bestelling of vraag. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op .

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Vooralsnog is alleen betaling met een credit card mogelijk. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de rechterkant naast de berichten op mijn blog.

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.