Tijd voor een valentijn kaart. In de voorjaarscatalogus vind je een aantal stempel sets waarmee je in een handomdraai een super leuke valentijn kaart maakt. Maar net zo makkelijk maak je er een verjaardagskaart, bedankkaart of wie weet een trouwkaart mee.

Mijn valentijn kaartje van vandaag maakte ik met de Meant to Be stempel set. Deze set is gemaakt voor voor elk romantisch thema dat je maar kunt bedenken. Hartjes in overvloed zullen we maar zeggen.

Meant to be stampin up valentijn kaart

Voor mijn kaartje gebruikte ik onze bekende Note cards en Envelops in Whisper White. Om het eenvoudig te houden voeg ik geen extra laagjes toe. Alleen papier, stempel en inkt. Voor het hartje gebruik ik Real Red inkt, voor de tekst Memento Tuxedo Black.

Ik maakte een klein filmpje om je te laten zien hoe simpel het is om het kaartje te maken.

De producten die ik gebruikte zijn:
Meant to Be Cling Stamp Set € 29 (148626)
Note Cards & Envelopes € 7,75 (131527)
Classic Stampin’ Pad Real Red € 9 (147084)
Memento Pad Tuxedo Black € 7,50 (132708)
Clear Block D € 10,50 (118485)

Bij elkaar is dit € 63,75. Zou je de producten ineens bestellen kies je tot en met 31 maart een gratis Sale a Bration cadeautje uit. Je leest er alles over in mijn vorige blogbericht. Ook vind je er alle informatie over de 2e release van de sale a bration!

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

2 gedachten over “Meant to Be – een simpele valentijn kaart en video”

Reacties zijn gesloten.