Hello Cupcake Stampin Up

Vandaag een kaartje met een Cupcake want er is wat te vieren. Een van mijn teamleden heeft na lang zoeken een baan gevonden en daar wil ik haar graag mee feliciteren. Welke kleur kaartje vind jij het leukste?

Hello Cupcake Stampin Up

Ik gebruikte voor de kaartjes de Sale a Bration set Hello Cupcake. Deze leuke set kies je t/m eind maart gratis bij een bestelling van € 60,-. Maar er is meer te vertellen over deze leuke set. De hele maand maart zijn er bijpassende thinlits en een extra stempel set te koop. Met de thinlits breng je de cupcakes echt tot leven. Met de stempel set heb je extra bijpassende teksten zodat je nog meer mogelijkheden hebt.

Hello Cupcake stampin up thinlits dies
149714 Hello Cupcake

Naast de zogenaamde Framelits voor de cupcake stempels zitten in de Thinlits set ook een echte cake stand en een aantal leuke cake toppers. Kun jij bedenken wat je nog meer onder de glazen stolp neer kunt leggen behalve cupcakes?

Call Me Cupcake stampin up

De More Than Words stempelset heeft naast stempels die passen bij de Hello Cupcake stempelset ook extra teksten voor bij de gratis sets So Hoppy Together en Lasting Lily.

More Than Words € 21,- (150069)
Een rekenvoorbeeld met de gratis Hello Cupcake stempel set

Wil jij ook deze leuke combinatie van stempels en thinlits, dan heb ik een rekenvoorbeeld voor je hoe je de set compleet in je bezit kunt krijgen. Heb je de gratis Hello Cupcake stempels al gekozen bij een van je eerdere bestellingen, dan zijn de thinlits uiteraard los te koop.

  • Call Me Cupcake Thinlits Dies € 33,- (150072)
  • More Than Words Photopolymer Stamp Set € 21,- (150069)
  • Note Cards & Envelopes € 7,75 (Whisper White 131527, Very Vanilla 144236)
  • Gratis Hello Cupcake Photopolymer Stamp Set (149714)
  • Totaalprijs € 61,75

Natuurlijk zijn ook andere combinaties mogelijk. Heb je hulp nodig, neem dan contact met mij op en we overleggen wat voor jou het beste past.

Naast de nieuwe stempel set en de Call Me Cupcake Thinlist komen er alleen in de maand maart nog een aantal producten die ik je mag laten zien. Ook met deze producten zal ik voorbeelden maken en delen op mijn Social Media kanalen zoals facebook en instagram en natuurlijk hier op mijn blog.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen