02.01.19_SAB_2e_release klanten

De Sale a bration is in volle gang en het feest wordt nog groter met onze 2e release. Vanaf 15 februari kun je bij je bestelling uit nog eens drie extra gratis producten kiezen.
Let wel op, alle producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt!

2e release producten

2e release sale a bration

Het eerste product is de stempel set – All Adorned Stamp Set #149728 (“Free with 60€ purchase”). Deze stempel set is speciaal gemaakt voor de Stamparatus.
Zoals je misschien weet helpt de Stamparatus met het positionering van je stempel en helpt hij je de perfecte afdruk te maken. Je vindt de Stamparatus op blz 207 in de hoofdcatalogus.

Het tweede product is de embossing folder – Country Floral Dynamic Textured Impressions Embossing Folder #149698 (“Free with 60€ purchase”).
Deze speciale embossing folder maakt prachtige en extra diepe embossing afdrukken van  bloemen in je karton.

Het derde en laatste product is een bundel. Deze bundel bestaat uit een stempel set en designer serie paper. De Painted Seasons Stamp Set die door de techniek in de stempel prachtige afdrukken met diepte maakt en het Painted Season Designer Series Paper dat de vier seizoenen afbeeld en perfect past bij de stempel. #150349 (“Free with 120€ purchase”). Kijk het filmpje hieronder voor meer informatie.

De brochures van alle sale-a-bration producten vind je via de linkjes hieronder.
https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/Sale-A-Bration%202019/20190103_SAB19-1_en-UK.pdf
Goed om te weten; het lint uit deze brochure is zo vaak gekozen dat het uitverkocht is.
Ook het folie is zo goed als op!

https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/Sale-A-Bration%202019/20190215_SAB19-2_en-UK.pdf

Heb je het filmpje goed bekeken? Dan heb je ook een product gezien dat nog niet verkocht wordt! Binnenkort kan ik je hier meer over melden! dus abonneer je snel op mijn blog en hou mijn berichten in de gaten!

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Cling Stempel stampin up hoe zet ik hem in elkaar