Geared up garage stampin up mannen set

In de voorjaarscatalogus hebben we een super leuke suite genaamd Geared Up Garage die goed past voor mannenkaarten. Er zijn absoluut ook vrouwenkaarten mee te bedenken, maar ik vind het leuk om zonder heel hard na te denken het mogelijk is een mannenkaart te maken. Want jij weet vast ook dat het niet meevalt om voor die kerels een leuke kaart te maken.

Hieronder zie je de kaart die ik maakte met de Geared Up Garage stempel set en Garage Gears thinlits. De tandwielen zijn gestanst uit Basic Black cardstock en vervolgens bewerkt met Champagne Mist Shimmer Paint. Zo krijgen ze extra diepte en wat glimmends. Op de achtergrond heb ik de bouten uit de stempel set afgedrukt. Ook hiervoor gebruikte ik de Champagne Mist Shimmer Paint.

geared up garage stampin up mannen set
Geared Up Garage Suite

De door mij gebruikte Geared Up stempel set en thinlits (in de bundel met 10% korting) hoort bij deze een wat we bij Stampin’ Up! noemen “Suite”.
Dat betekend dat er een complete set van materialen beschikbaar is die perfect bij elkaar past.

  • Geared Up Garage Cling Stamp Set (148590) € 25,-
  • Garage Gears thinlits Dies ( 148521) € 40,-
  • Classic Garage 6″ x 6″ Designer Series Paper (148482) € 13,25
  • Black/Silver 1/4″ (6,4 mm) Striped Metallic Ribbon 10 yard/9,1m (148486) € 8,50
  • Classic Garage Metal Elements (148485) € 8,50
  • Classic Garage A4 Cardstock Pack (148484) € 10,25
  • Geared Up Garage Bundle (150610) € 58,50 (dit is inclusief 10% korting!)

Met de genoemde producten maak je ook de fantastische kaarten hieronder.

geared up garage stampin up

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk zoek je bij elke bestelling van € 60,- tot en met eind maart een gratis cadeautje uit de SAB brochure. Klik op de Sale-A-Bration afbeelding hieronder en kijk wat er te kiezen valt. Hou mijn blog in de gaten voor nog meer aankondigingen van nieuwe SAB cadeautjes en een speciale exclusieve producten in maart.
Maak het je makkelijk en schrijf je in voor mijn blogberichten onderaan dit bericht!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen