In mijn vorige bericht liet ik mijn kaarten met de afbeelding van de unicorn en de draak uit de Magical Day stempel set zien. Maar ik maakte nog twee kaarten en die laat ik je vandaag zien. Ook de op deze kaarten gebruikte afbeeldingen komen uit de Magical Day stempel set. Alle afbeeldingen zijn eenvoudig uit te snijden met de bijpassende stansen Magical Mates framelits.

MAAR voordat ik verder ga eerst nog een nieuwtje.
Stampin’ Up! heeft nog een derde groep aan cadeautjes aangekondigd.
Ook deze kun je gratis uitkiezen bij elke € 60,- aan bestelde Stampin’ Up producten.

De al eerder aangekondigde cadeautjes vind je hier.
Plaats vandaag nog je bestelling bij mij en kies jouw gratis cadeautje.

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergaveSale a bration stampin up cadeau extra release

En dan de beloofde kaartjes. Zoals gezegd komen ook deze afbeeldingen uit de Magical Day stempel set. Alle afbeeldingen zijn uitgesneden met de bijpassende stansen Magical Mates framelits.

De Magical Mates framelits bevatten ook cirkeltjes en sterretjes en golfjes (niet gebruikt op mijn kaarten). Met de framelits sneed ik de cirkels en sterretjes uit het glimmer paper. Het glimmer paper geeft net wat extra diepte aan de eenvoudige achtergrond. Hoe vaak voeg jij van deze kleine snipsels toe aan je kaarten en projecten?

Magical Mates framelits

Ook nu kleurde ik de afbeeldingen in met de Stampin’ Blends. Kijk bij mijn vorige bericht als je wilt weten hoe ik mijn Stampin’ Blends opberg!
Magical Day stempel set en Magical Mates framelits- deel 1

Wil jij ook aan de slag met deze fantastische set, onder het kopje product lijst vind je alle materialen die ik gebruikte voor deze kaarten. Wil je een van deze of andere Stampin’ Up producten bestellen, dan kan dat direct in mijn webwinkel www.mijnstempelskopen.nl of geef je bestelling door via mijn contact formulier.

 Product Lijst  Magical Mates framelits

Big Shot

€ 120,00

Stampin Treasure

IMG_0131

IMG_0129

IMG_0130

IMG_0132

IMG_0133

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]