Color Combo March 2018 Stampin Up

Welkom bij onze maandelijkse blog hop Stamp Impressions. Deze blog hop voert je door Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederlands. Onze blog hop staat in het teken van een Color Combo of kleurcombinatie. Vorige maand deed ik voor het eerst mee met een Color Combo in het team van Jenni. Het was erg leuk om te doen en eigenlijk eenvoudiger dan ik altijd heb gedacht. Vandaar dat ik de andere leden van deze hop voorstelde om ook een kleurcombinatie te doen en daar onze projecten mee te maken. Wat iedereen deed met de opdracht zie je als je met ons mee hopt langs de verschillende blogs. Hieronder eerst mijn Color Combo March 2018 project, daaronder vind je de lijst met deelnemers. Door op de naam van een deelnemer te klikken ga je naar het volgende blog. Ook op dat blog vind je naast een super leuk voorbeeld de lijst met deelnemers om van daar weer verder te hoppen. Zo zie je in een paar klikken lekker veel ideeën.

Stamp Impressions

To read my blog in a different language, please use the translate function to the right.

Wil je geen blog berichten van mij missen, abonneer je dan onderaan deze post op mijn blog. Je ontvang dan voortaan alle berichten in je mail.

Hieronder zie je de kleuruitdaging die wij onszelf gaven. 5 vrolijke kleuren waar je alle kanten mee uit kunt.
We hebben afgesproken dat we niet alle kleuren hoeven te gebruiken.

Color Combo Stampin Up

Color Combo March 2018

Mijn bijdrage bevat alle kleuren en ik vind de kaart daardoor erg vrolijk geworden.
Behalve de kleuren gebruikte ik natuurlijk ook een van de Sale-a-Bration producten, de Celebrate You Thinlits Dies (deze mag je kiezen bij een bestelling van € 120,-)

Color Combo March 2018 Stampin Up

De basis is een Note Card en Envelop waarop ik twee maten Whisper White cirkels heb geplakt. Vervolgens heb ik de gekleurde delen aangebracht. Deze heb ik gemaakt door op een stukje whisper white met Sponge Daubers, naast elkaar de kleuren aan te brengen. Uit het gekleurde deel heb ik vervolgens de tekst uit gestanst. Bij deze kaart wil ik je vooral een tip meegeven. Natuurlijk had ik eerst de tekst uit kunnen stansen om hem vervolgens met de Sponge Daubers te kleuren. Maar het gevolg hiervan is dat de randjes van het papier veel meer kleur pakken dan de rest. Ook is er een grotere kans dat je papier kreukt. Het sliertje met letters is immers super smal en fragiel.

Color Combo March 2018 stampin up

 

Heb je vragen over mijn project of wil je de gebruikte producten bestellen, neem dan contact met mij op. Tot en met eind maart ontvang je bij een bestelling van minimaal € 60,- een cadeautje (bij € 120 ontvang je 2 cadeautjes of een extra groot cadeau).
Wil je zien waar je uit kunt kiezen, klik dan hier.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn Color Combo March 2018 project en zie ik je binnenkort terug op mijn blog. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions.
De lijst met deelnemers vind je hieronder. Klik eenvoudig op de naam van de volgende deelnemer en je bent onderweg naar het volgende blog.


[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]

IMG_0131

IMG_0129

IMG_0130

IMG_0132

IMG_0133