Magical Day en Magical Mates bundle stampin up

Afgelopen dagen heb ik geknutseld met de geweldige stempel set Magical Day. Vanaf dag een dat ik deze set zag op On Stage in Amerika ben ik gefascineerd door deze set. Toch kwam ik niet verder dan wat afdrukken maken van de draak en inkleuren met Stampin’ Blends. Daar bleef het vervolgens bij. Geen idee wat ik met de plaatjes wilde doen.

Tot afgelopen week. Als bij toverslag was er een idee en ging ik aan de slag met de andere afbeeldingen. Het was een “Magical Day” Knipogende emoticon

Magical Day Stampin Up

De afbeeldingen uit de stempel set stempelde ik met Basic Black. Normaal zou ik Memento inkt gebruiken als ik met de Stampin’ Blends aan de slag ga om eventueel doorlopen te voorkomen. Maar omdat ik de afbeeldingen nog een keer, over het zwart, met VersaMark afdruk en met Clear Embossing poeder embos, kies ik liever voor de diep zwarte kleur van het Basic Black.

Met de Stamparatus lukt het mij eenvoudig om twee keer af te drukken op precies dezelfde plek, ook al gebruik ik 2x een andere inkt en moet ik dus in de tussentijd mijn stempel reinigen met een baby doekje.

De afbeeldingen snij ik uit met de Magical Mates Framelits. Uiteraard passen deze perfect bij de stempels zoals je van onze bundels gewend bent.

Magical Day Stampin Up

De afbeeldingen kleurde ik zoals gezegd in met de Stampin’ Blends. Het is een genot om met deze stiften te kleuren.

Wil jij ook aan de slag met deze fantastische set, onder het kopje product lijst vind je alle materialen die ik gebruikte voor deze kaarten. Wil je een van deze of andere Stampin’ Up producten bestellen, dan kan dat direct in mijn webwinkel www.mijnstempelskopen.nl of geef je bestelling door via mijn contact formulier.

Stampin’ Blends Opbergen

stampin blends storage opslag

Mijn Stampin’ Blends bewaar ik in twee Full Wide Stamp Cases. Om te weten welke kleuren er in welke doos zitten heb ik inlegformulieren die je in het plastic schuift. De basis hiervoor vond ik bij een demonstratrice in Amerika (naam kan ik helaas niet meer vinden), maar afdrukken op een Europese printer bleek een onmogelijke opgave.
Mijn teammaatje Miranda wist dit voor mij te fiksen. Wil jij de pdf’s ontvangen, stuur me dan een berichtje via mijn contact formulier.

Vergeet je niet in te schrijven voor mijn workshop Sure do Love You. Wil je het Sure do Love You materiaal pakket bestellen dan kan dat nog tot en met 25 maart! Je leest er alles over in mijn blog post Workshop en/of materiaal pakket- Sure do Love You!

Product List Magical Day

Big Shot

€ 120,00

Stampin Treasure

IMG_0131

IMG_0129

IMG_0130

IMG_0132

IMG_0133

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]

Eén gedachte over “Magical Day stempel set en Magical Mates framelits- deel 1”

Reacties zijn gesloten.