My heart is set on stitches. Ik kan eigenlijk niet wachten om met deze framelits aan de slag te gaan. Mijn portemonnee vind dat ik op mijn eigen verzamelbestelling van 6 november moet wachten. Een sterk staaltje geduld oefenen dus. Ik heb inmiddels al bedacht dat ik als beloning voor mijn geduld de Tin of Tags stempel set erbij bestel. Hieronder zie je hoe mooi deze set combineert met de framelits. Welke set wil jij er bij? Klik op mijn vorige blogpost voor alle sets met korting in beeld of kies uit het lijstje met 25% korting. Koop je de framelits in combi met een set, dan ontvang je van mij 10% korting op je framelits! Vergeet ook mijn Big Shot aanbieding (klik) niet!

Stitched from the heart

Nog niet overtuigd dat je deze Stitched Shapes Framelits wilt kopen? Misschien kan ik jouw Heart ook overtuigen met een kleine video presentatie van Brandy.

https://youtu.be/MhpovAbU6qE