Stampin Treasure – Onstage Local Amsterdam.

OnStage balloon adventure spring lente catalog

Afgelopen zaterdag was ons half jaarlijks Stampin’ Up! event – OnStage. Deze keer local wat wil zeggen 1 dag fun. Deze keer waren we met maar liefst 205 demonstratrices, allen met dezelfde passie als ik. Gelijk gestemde geesten met wie ik fijne vriendschappen heb gesloten. Niet alleen in mijn eigen team maar ook daarbuiten. Mijn team was deze keer waren met maar liefst 17 leden aanwezig. Dat is toch wel een heel speciaal gevoel. Aan deze dames (ja het zijn bij mij in het team allemaal dames, geen heren) heb ik veel te danken. Zij maken van mijn team een team. Ze gaan super leuk met elkaar om, zijn behulpzaam en delen graag. Ik ben SUper trots op ze. Ieder doet op zijn eigen manier mee en kan waarderen waar de ander mee bezig is. Gaaf!

Weken voor het OnStage evenement begint het onrustig te worden. Niet onterecht want op deze bijeenkomsten worden de nieuwe producten van SU getoond en krijg je de nieuwe catalogus in handen. Een van de voordelen van het demonstratrice zijn.

onstage-card_1

Mijn voorbeeld van vandaag is met een van de nieuwe sets. Tijdens OnStage konden we al aan de slag met deze nieuwe set. De voorkant is voorzien van een van de nieuwe embellishments, designer series papier en lint. En de binnenkant is een feestje op zichzelf. De ballonnen zweven zo uit je kaart.  Ik vind ze cool. En weet je wat, ze passen precies bij de ballon pons uit de jaar catalogus. Zo wordt deze hele set nog veelzijdiger. Hoe vind jij de nieuwe pup-op met ballonnen en hoe zou jij ze gebruiken?

Centre Stage na OnStage

Na afloop van het “reguliere” event heb ik aansluitende een uitnodiging voor Centre Stage. Als waardering voor team lead en titel krijgen we een heerlijk dinner en business training. Een van de andere leads maakte de onderstaande geweldige foto van mij.

Stampin Treasure Jose Hoogeveen