Mijn collega is papa geworden van een zoontje. Speciaal voor het gezinnetje maakte ik een kaartje met de Baby Bear stempel set. Ik kon toen ik het kaartje maakte niet weten wat ik nu weet. Deze fantastische stempel set is de hele maand november flink afgeprijsd! Lees verder hoe het werkt.baby bear

De beer zelf is een Two Step Stampin stempel. Je bouwt de beer in 3 lagen op. Daardoor kun je eenvoudig meerdere kleuren combineren tot een prachtig geheel en krijgt hij veel detail.

Voor mijn Baby Bear gebruikte de inktkleuren Soft Sky en Marina Mist. Bij mijn blogpost over de sweet cupcake heb ik je al verteld dat ik graag met nummer 3 van de 3 stempels begin in plaats van met nummer 1. Dat heb ik bij de Baby Bear ook gedaan. Als eerste stempelde ik nummer 3 met Marina mist. Vervolgens stempelde ik nummer 2 ook met Marina Mist maar voordat ik afdrukte op het Whisper White, drukte ik eerst af op een klad papiertje en toen pas op de beer. Nummer 1 stempelde ik met Soft Sky. De beer knipte ik vervolgens uit. Net als de strik die ik op een klein stukje Whisper White cardstock afdrukte in Soft Sky.baby bear stampin up

Mijn basis kaart is van Soft Sky Cardstock. Daarop bracht ik een laag Whisper White cardstock aan die ik met een embossing mal van sterren heb voorzien. Een Smokey Slate cardstock ovaal die ik van een laagje glitter heb voorzien met Wink of Stella plaatste ik achter de beer. Nog een lintje en een tekst “welkom in the world” maakt mijn kaartje af.

Baby Bear aanbieding

In mijn vorige blogpost vertelde ik je dat er een set Stiched Shapes Framelits komen.
En dat er een aantal bijpassende stempel sets te koop zijn met 25% korting.
De Baby Bear staat er ook bij. De set kost in november maar € 23,25 (ipv € 31,-).
stampin up sets met kortingOp 6 november plaats ik een verzamelbestelling. Wil je ook een van deze prachtige sets met korting bestellen, dan zie ik je berichtje graag.

 

Reacties zijn gesloten.