stitched from the heart

Een aanbieding die je niet mag missen! In de maand November zijn er “Stitched From the Heart” Framelits te koop. Deze fantastische veelzijdige set bevat maar liefst 12 framelits!
Daarnaast zijn er een aantal bijpassende stempel sets te koop met 25% korting!

Daar doe ik dan speciaal voor jullie nog een schepje bovenop. Uiteindelijk zijn de wintermaanden duur genoeg. En we willen natuurlijk wel een goed gevulde zak of sok voor Sint of Santa.

Voor het gebruik van Framelits heb je een Big Shot nodig…. Heb je deze nog niet, bestel hem dan in combinatie met de nieuwe Framelits en het Magnetic Platform!
Voor het complete pakket – Big Shot, Magnetic Platform en Stitched From the Heart Framelits – betaal je in de maand November bij mij € 179,-* (in plaats van € 205,-).

Heb je al een Big Shot of andere stansmachine, niet getreurd…
Bestel je de Stitched From the Heart Framelits in combinatie met een van de bijpassende stempel sets en ontvang 10% korting* op deze Framelits.

Ben je nieuwsgierig, klik dan op onderstaande foto’s voor meer informatie over de framelits en de bijpassende stempel sets. Pas op! Ook jij bent zo Stitched    wlEmoticon-winkingsmile.png

Stitched verzamelbestelling

Wil je graag bestellen, stuur mij een bericht via de contact. Op 6 november plaats ik een verzamelbestelling. Ik zie je bericht voor een bestellingen graag uiterlijk 5 november 14.00. Uiteraard is het ook mogelijk om bij je bestelling andere producten van Stampin’ Up! te voegen.

stitched from the heart  stitched from the heart

* aanbieding alleen bij mij geldig en is exclusief eventuele verzendkosten.

Reacties zijn gesloten.