Wat kies jij als cadeau? Dat is tijdens Sale-a-bration of kortweg SAB natuurlijk de grote vraag.

Even zo leuk als het cadeau kan de verpakking zijn. Op mijn werk zijn ze helemaal weg van de kleine ‘cadeau’ verpakkingen. Deze Maak ik af en toe voor ze als er iets speciaals is.
Inmiddels zijn er zelfs collega’s die graag een keer een workshop volgen om ook doosjes te kunnen maken.

Hieronder zie je een van mijn nieuwste creaties. Het doosje zelf leg ik je graag een keer uit. Aan het doosje komt namelijk geen lijm of tape aan te pas. Misschien leg ik het je wel tijdens het StampEvent. Maar om eerlijk te zijn, wat we daar gaan doen is nog een verrassing. Informatie over ons event vind je op www.stampevent.nl

kies jouw cadeau botanical garden

De versiering maakte ik met de stempel en framelits set Botanical Gardens. Wil je me geloven als ik je vertel dat ik deze set helemaal niet zag zitten. Inmiddels weet ik beter. Hij is echt leuk. Ik denk dat ik moeite had met de kleuren die in het papier gebruikt zijn. Ik vind die zo donker terwijl ik gewoon zin heb in lente en zon!

Wat maak jij met deze fantastische set? En wist je dat je bij de bundle van stempels en framelits (63,25) behalve 15% korting ook nog een cadeautje uit mag zoeken? Bestel en ook voor jou komt de vraag, wat kies jij als jouw cadeautje?
Ik maak voor jouw SAB cadeautje een leuke verpakking, beloofd!

Eerstvolgende verzamelbestelling: zaterdag 19 maart! zorg dat je bestelling voor 12.00 bij mij binnen is.