Afgelopen vrijdag hield ik een paasworkshop. Met lekkere paaseitjes voor bij de thee en twee leuke paasprojecten.

Het eerste paasproject voor de workshop is een doosje dat ik zelf bedacht. Het heeft een doorzichtige deksel die in het doosje valt. Met een band van designer papier, het lammetje uit de voorjaars catalogus wat lint en een candy dot maak je er snel een echt paascadeautje van.

Happy Easter Lamb

Maar een paascadeautje is natuurlijk niets zonder paaseitjes. We hebben het doosje dan ook snel gevuld.

Paasworkshop Stampin Up

Het tweede project is een kaart die ik maakte naar het idee van Tami White. Zij gebruikte voor deze kaart de stempelset Work of Art in combinatie met de Oval Framelits om een ei te maken. SUper leuk en Super simpel. In plaats van bloemetjes langs de rand gebruikte ik het kuikentje uit de SAB set Honeycomb Happiness.

Paasworkshop ei kaart stampin up

Wil je deze kaart ook maken, hier is de LINK naar haar YouTube filmpje.

Hieronder vind je de producten die ik gebruikte voor het doosje.

Eerst volgende verzamelbestelling: 19 maart
Ben je geïnteresseerde in deze Paasworkshop? Laat het me weten, dan plan ik er nog een!

Product List

Crushed Curry 3/4" Chevron Ribbon

Crushed Curry 3/4″ Chevron Ribbon
[130019]
€ 10,95

Links by TheseAreMyStamps.com