Iets meer als een maand geleden is Shannon West van Stampin’ Up! de ‘I’m bringing birthdays back’ movement begonnen. Ze heeft in een filmpje aangekondigd te proberen verjaardagskaarten terug te brengen. Weg met de felicitaties via de Facebook timeline van een jarige, terug met de echte kaarten. En ik denk dat wij deze oproep allemaal wel omarmen.
Om haar kaarten en oproep op Social Media kracht bij te zetten heeft ze de hashteck #imbringingbirthdaysback bedacht en er een stempel voor zichzelf van gemaakt.

Om haar te steunen in deze beweging heeft de CEO van Stampin’ Up! de stempel die Shannon maakte in veelvoud geproduceerd zodat iedereen mee kan doen.
Hier zie je de set gepresenteerd door Sara Douglass, CEO van Stampin’ Up!

#imbringingbirthdaysback

Mijn stempel bestel ik woensdag 30 maart. Zal ik die voor jou ook mee bestellen? Hij kost €15,-
Ik begin mijn #imbringingbirthdaysback klein. Eerst mijn vriendinnen en mijn Treasureteam. En dan langzaam hoop ik te groeien.Tijd is schaars. Wil jij ook op mijn lijst,  geef me vooral jouw naam, adres en verjaardag door op jose@stampintreasure.nl en ik doe mijn best om je een kaart te sturen. Ik beloof niet dat hij op je verjaardag aan komt, maar ik doe zeker mijn best om er een aan je te sturen.
(als je besteld vergeet dan niet dat 30 maart ook je laatste kans is om een gratis SAV+B cadeautje uit te zoeken bij elke order van €60,-

Omdat er met het versturen van (heel) veel verjaardagskaarten een systeem moet komen, wil ik een tip paar tips met je delen.
– maak je een verjaardagskaart, maak er een paar
– maak een kaartenbak, met de namen, adressen en datums van de jarigen, dat scheelt zoeken.
– Zet op de kaarten die je klaar hebt om te versturen een datum 2 dagen voor de verjaardag. Doe de kaarten in een bak binnen handbereik en check elke dag of er al een kaart de deur uit kan.

Van mijn hand vandaag geen verjaardagskaart maar een beterschapskaart. Want hoe leuk de oproep ook is, een beterschapskaart is wat mij betreft minstens zo belangrijk!

Get Better Quick