Ik heb de smaak te pakken en daar moet ik maar even van profiteren. Vandaag een kaartje dat ik een week of wat geleden maakte naar aanleiding van een voorbeeld dat ik op pinterest zag van Jen Carter. Het was een kaartje met ballonnen van een ander merk. Het idee was echter zo leuk dat ik besloot het kaartje te maken met de stempels en punches van Stampin’ Up!

Balloon Builders Stampin Up

De kaarten zelf zijn van Thick Whisper White. Op de kaart wissel ik gestempelde ballonnen af met geponste ballonnen. Ook de grote van de ballonnen is steeds anders. De ‘touwtjes’ tekende ik met de hand. Doordat de voorkant ingekort is in een golvende lijn, lijken de ballonnen los te komen van het papier.

smaak te pakken van Balloon Builders

Krijg jij ook de smaak te pakken als je dit kaartje ziet? Een van de twee kaartjes is onderweg naar een lieve vriendin die jarig is. De andere gaat onderweg naar degene die mij een berichtje stuurt wlEmoticon-winkingsmile.png

Product List

140608s

€ 21,00

Links by TheseAreMyStamps.com

2 gedachten over “Smaak te pakken”

  • Wat een leuke kaart, José. Mooie kleuren ook en de ballonen lijken inderdaad zo weg te zweven.
    Nog een fijne zondag!

  • Dank je wel! Ik ben helemaal enthousiast van deze kaart. Ik ga er nog een paar maken in andere kleuren.

Reacties zijn gesloten.