You've got Mail

De afgelopen dagen heb ik veranderingen aangebracht voor mijn nieuwsbrief per e-mail. Heb jij je ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, dan kan het zijn dat je daar wat van hebt gemerkt. Allereerst mijn excuses daarvoor. Het is niet de bedoeling om je “lastig” te vallen. Helaas is het voor mij soms “gewoon proberen of het werkt” ipv “ik weet hoe het werkt” .

Wat verandert er aan de nieuwsbrief in de mail?

Voorheen had ik twee groepen die elk op een eigen manier berichten van mij ontvingen. De ene groep kreeg al mijn nieuwe blog berichten en ideeën in de mail. De andere groep alleen een mail met aanbiedingen en nieuws. Vooral de tweede groep mist daarmee in mijn ogen juist het leukste gedeelte. De voorbeelden die ik maak zag deze groep waarschijnlijk nooit tenzij ze actief mijn blog volgde. Dat vind ik jammer.

Vanaf nu heb ik nog maar één manier waarop ik je benader. Dat is via mijn blog. De berichten die ik daar plaats vind je, als je ingeschreven bent, in je mailbox.
Ik hoop dat je deze aanpassing kunt waarderen en dat je het leuk vindt met mij mee te lezen. Ik hoop dat jij me een kans geeft om te laten zien wat ik maak en beleef met SU. Natuurlijk hou ik je via mijn blog ook op de hoogte van aanbiedingen en nieuws.
Wil je mijn berichten toch niet meer ontvangen, dan schrijf je je eenvoudig uit via de e-mail die je van mij ontvangt.

Kreeg je eerder mail en nu niet meer, check je spam. Is mijn mail daar beland, voeg mij dan toe aan je “veilige” contacten of vink mijn mail als “safe”. Ben ik ook niet inde spam te vinden, schrijf je dan opnieuw in.

Lees je dit blogbericht en ontvang je nog geen e-mail? Schrijf je dan eenvoudig in aan de rechterkant van mijn blog in het blokje “You’ve got mail”.

Veel leesplezier.