verbonden door creativiteit

De stempelset ‘Verbonden door Creativiteit’ bevat teksten en afbeeldingen speciaal gemaakt voor World Diversity Day. Deze dag staat in het teken van culturele diversiteit. Wij vieren de diversiteit van de Stampin’ Up!-gemeenschap! Iedereen kan erbij horen, niemand wordt uitgesloten.

De PDF kun je het beste afdrukken op Basic White. De meeste printers kunnen dit papier prima aan. Vervolgens kun je de afbeeldingen gebruiken zoals jij wilt.

Ik hoop dat je het leuk vindt om ermee aan de slag te gaan. Maak vrienden overal ter wereld blij met je creatieve projecten! Deel je creaties met ons op sociale media met de hashtags #UnitedThroughCreativity en #DiversityDay #verbondendoorcreativiteit

Bijpassende producten

De motieven zijn op de volgende kleuren en producten afgestemd:

  • Bermuda Bay, Calypso Coral, Crushed Curry, Highland Heather, Mint Macaron, Pool Party, Poppy Parade, Shaded Spruce, Soft Suede
  • Elegant etiket-pons (artikel 151297)
  • Gestikte rechthoeken-stansen (artikel 151820)
  • Smaakvol etiket-stansen (artikel 152886)

In combinatie met deze kleuren en producten krijg je de mooiste resultaten. Heb je deze nog niet, ik help je graag met je bestelling. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of via jose@stampintreasure.nl

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.