make it masculine, stampin up, stampin treasure, blog hop, stamp impressions

Het is blog hop tijd. Hop mee met ons Stamp Impressions team langs alle Make it Masculine Creaties.

make it masculine, stampin up, stampin treasure, alcohol techniek

Mijn kaart is gemaakt met Stampin Blends, vellum en alkohol. Met de blends breng je de kleuren aan op het vellum en vervolgens laat je alcohol op het vellum lopen. Afhankelijk van hoeveel je erop gooit beginnen de kleuren van de blends te bewegen of te bloeden. Stampin Blends zijn immers alcohol markers en de verse alcohol lost de kleur op van het papier en neemt het mee in de richtingen waar de alcohol heen loopt. Je kunt het geheel een beetje in toom houden door het vellum te buigen en door de alcohol met een heatgun te verdampen.

Zoals je kunt zien heb ik meerdere kleuren gebruikt waarvan ik ze wel mannelijk vond 😉 Maar de stempelset Handsomely Suited maakte deze mannelijke kaart af.

make it masculine, stampin up, stampin treasure, alcohol techniek

Om het vellum stevigheid te geven, maar ook om de kleuren op te halen bevestig je het vellum op Basic White. Vervolgens kun je er mee doen wat je wilt. Ik heb het geheel op een basiskaart bevestigd. Maar je kunt het ook prima uitstansen in vormen en verder verwerken op je project.

Hop mee met onze make it masculine blog hop en Get Inspired!

Vind je het leuk op mijn blog, kom nog een keertje terug of abonneer je op mijn berichten. Benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben bij deze Spring fling uitdaging, hop dan vrolijk mee. Klik op de knoppen om heen en terug te gaan.

terug button
verder button

Belinda Wenke – Beli´s Kreative Welt
Sara Sayers – KISS Kreative
Salina – PaperStar
Miranda – Atelier Negen
Judith Gryspeerdt – les petits papiers d’ilse
Sigrid Joch – Sigrids kreative ART
Martina Duchkowitsch – Tina Bastelecke
Jose Hoogeveen – Stampin Treasure
Yvonne Spikmans – The Creative Teacup


Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vindt deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten).

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Product List

5 gedachten over “Make it Masculine – Stamp Impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.