many messages, stampin up, stampin treasure, stans, labels

Even een berichtje om ten eerste iedereen hartelijk te bedanken die tot nu toe bestellingen bij mij heeft geplaatst met de release van de nieuwe mini catalogus en, ten tweede, om een SUPER veelzijdige bundel Many Messages in de nieuwe catalogus onder de aandacht te brengen!

Vandaag wil je laten zien hoe leuk deze nieuwe bundel is! Ik ben dol op alle verschillende manieren waarop je hem kunt gebruiken.

Product spotlight – Stampin’ Up! Many Messages

Helaas kost dingen maken me veel moeite op dit moment. Er is veel te doen anders dan creatief zijn. Precies om die reden ging ik samen met Miranda Mols de uitdaging aan om binnen een dag een kaart te maken met deze bundel. Een super leuke uitdaging die me “aan het werk” zette. Je vindt onze uitdagingen in de toekomst onder #wijdagenjeuit op onze social media’s. Doe ook mee!

Maar dan nu de kaart die ik maakte:

, stampin treasure, etikettenstans

Eerst bracht ik met een aquapen inkt aan op watercolor paper. Gewoon een grote vlek zonder echt na te denken. Toen de inkt droog was stempelde ik met de stamparatus de stempel op het papier. Door met de stamparatus te werken kun je meerdere keren dezelfde afdruk op precies dezelfde plek maken. En dat was wel handig in dit geval omdat watercolor paper een stempelafdruk met memento wat minder snel goed pakt. Een paar keer afdrukken is dan een prima oplossing om toch een mooie afdruk te krijgen. Na het stempelen sneed ik alle etiketten uit met de etikettenstans uit. Vervolgens verzamelde ik alle tekstjes die ik leuk vond passen bij een verjaardagskaart en plakte ze met dimensionals op mijn witte basiskaart. Ook de sterretjes en hartjes staan op de stempel en worden uitgestanst met de stans.

Goed om te zeggen, deze basiskaart is niet een standaard 10,5 x 14,85 kaart. Hij is 13 x 16,5 cm, gewoon omdat ik dat leuk vond.

Als laatste heb ik wat gespettert met inkt uit een alcohol marker of blend. Dat gaat eenvoudig door de kwastpunt van de blend van binnen naar buiten langs de rand van de de dop van de marker te halen. Niet te voorzichtig doen, maar ook zeker niet te hard. Als laatste heb ik nog een paar parels opgeplakt en klaar.

many messages, stampin up, stampin treasure, message die, etikettenstans
Many messages bundle 156272 €61,-

Natuurlijk kies je bij bestelling van deze bundel tot en met eind februari 2021 een cadeautje uit de sale-a-bration brochure!

Nog 3 voorbeelden met deze leuke set

KLIK HIER OM DE MINI CATALOGUS JANUARI – JUNI 2021 TE DOWNLOADEN

Wat is sale-a-bration vraag je?

Vanaf 5 januari tot en met 28 februari kun je GRATIS goodies verdienen door te bestellen via mijn winkelpagina en om bij mijn team te komen!

  • Voor elke € 120 verkoopprijs die je HIER uitgeeft, mag je 1 €120 Sale-a-bration-item of 2 €60 -item uit onze Sale-a-bration brochure kiezen!
  • Geen limiet!! Kies iets gratis voor je hele bestelling !!
  • Bestel HIER € 200 – of meer, en kies ook je eigen Hostess Rewards (gebruik in dit geval geen gastvrouwcode)
  • Bestel HIER € 375 – of meer en ontvang GRATIS de EXCLUSIEVE Punch Party Stamp Set!
sale a bration, sab, stampin up, stampin treasure, gratis, feest

CLICK HERE TO VIEW THE ONLINE PDF OF THE SALE-A-BRATION CATALOG

Januari Gastvrouwcode: EDXB7JPW
KLIK HIER OM ONLINE TE WINKELEN

Dit is ook de beste tijd om lid te worden van de Stampin’ Up! familie en mijn team. Super eenvoudig!

  • EERSTE: Kies € 175 aan Stampin ’Up! producten voor slechts €129!
  • TWEEDE: Verdien VIJF pakketten NIEUW 6 × 6 (15,2 x 15,2 cm) Designer Series-papier dat pas deze zomer verkrijgbaar is! WAUW!!!

KLIK HIER OM TEAMLID van mijn TREASURETEAM te worden!

Treasureteam OnStage local 2018

Bestel hier – klik om te winkelen voor Stampin-benodigdheden
Sluit je hier aan bij mijn team voor slechts € 129,-
Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.