snailed it, stampin up, stampin treasure, snail dies, slakken, stansen,1554472, 154,327, 156255, all is new

Welkom bij onze All is New – stamp impressions blog hop. Deze keer kiest ieder van ons zelf de nieuwe goodies om te gebruiken. Ik ging aan de slag met mijn absolute favoriet, de slakken.

all is new

Bij het maken ben ik een klein beetje gehandicapt, want ik heb de stansen die bij deze stempelset horen nog niet binnen (iets met niet opletten enzo). Maar goed, dat maakt eigenlijk helemaal niet uit. Want hoewel ik het envelopje dat bij de stansen zit geweldig leuk vind en ik ook daar wel al ideeën bij heb, de stempelset alleen is al geweldig voor een leuke kaart.

snailed it, stampin up, stampin treasure, snail dies, slakken, stansen,1554472, 154,327, 156255

Een kleine uitleg van mijn ALL is New snail mail

De kaart is echt SUper simpel en SUpersnel te maken. De basis is een kaart Extra Stevig Basic White van 21 cm x 9,9 cm (lekker praktisch want dan kan ik 3 kaarten maken uit een vel A4). Daarop een laag Basic White waarin ik een venster gemaakt heb (van ongeveer 14,5 cm x 5,5 cm. Deze laag haal ik door mijn Stans & Embossing machine met de Painted Texture embossingfolder. Achter het venster lijm ik het Apple Green Ombre papier met design (dit is een SAB* cadeautje). Voordat ik de laag met dimensionals vastzet op de basiskaart heb ik Flirty Flamingo Twine om de laag heen gedraaid precies op de rand van het venster.

De stempelafdruk met de paddestoelen heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends en vervolgens uitgeknipt. Daarna heb ik de paddestoelen voorzichtig tussen het papier met design en de rand van het venster geschoven en vastgeplakt. Toen een afdruk gemaakt van de slak en ook deze ingekleurd en uitgeknipt. Ik kon het niet laten om de slak een paar wiebeloogjes te geven. Als laatste heb ik hem met dimensionals op de kaart geplakt.

De tekst heb ik uitgeknipt en ook met dimensionals vastgezet. Om de kaart af te maken heb ik wat schattige hartjes op de slak en de kaart geplakt.

Hop mee en Get Inspired

Vind je het leuk op mijn blog, kom nog een keertje terug en kijk gerust rond. Benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben bij deze All is New uitdaging, dan hop je natuurlijk vrolijk mee.

Je kunt terug gaan naar: Salina – Paperstar

Of ga vooruit naar: Sigrid Joch – Sigrids kreative ART

Maak er wat moois van!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Productinformatie en SAB*

* Wat is sale-a-bration (SAB) vraag je?

Vanaf 5 januari tot en met 28 februari kun je GRATIS goodies verdienen door te bestellen via mijn winkelpagina en om bij mijn team te komen!

  • Voor elke € 120 verkoopprijs die je HIER uitgeeft, mag je 1 €120 Sale-a-bration-item of 2 €60 -item uit onze Sale-a-bration brochure kiezen!
  • Geen limiet!! Kies iets gratis voor je hele bestelling !!
  • Bestel HIER € 200 – of meer, en kies ook je eigen Hostess Rewards (gebruik in dit geval geen gastvrouwcode)
  • Bestel HIER € 375 – of meer en ontvang GRATIS de EXCLUSIEVE Punch Party Stamp Set!

KLIK HIER OM DE MINI CATALOGUS JANUARI – JUNI 2021 TE DOWNLOADEN

KLIK HIER OM DE DE SALE-A-BRATION BROCHURE TE DOWNLOADEN

Product Lijst All is New

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

5 gedachten over “All is NEW – Stamp Impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.