Joy to the World, Peace, Joy, stampin up, stampin treasure, spons techniek, sponge

Het is op dit moment lastig om in een soort ritme te blijven. De naweeën van het overlijden van mijn moeder, een vader die het zwaar heeft, mijn eigen emoties en gebeurtenissen in de nabije familie en vriendenkring houdt me bezig met andere dingen dan met bloggen. In het verleden zou ik me daar echt druk over gemaakt hebben, maar op dit moment is het vooral berusting dat ik voel. Ik kan maar zoveel bordjes in de lucht houden. En genieten moet, dus ik geniet vooral van het knutselen zelf en deel vooral op social media en helaas wat minder op mijn blog. Dit neemt niet weg dat mijn blog uit mijn geheugen verdwenen is. Elke dag flitst er wel doorheen dat ik weer wat wil schrijven. Maar er is simpelweg geen tijd, tot vandaag. Doordat het op mijn werk even wat minder druk is, heb ik wat tijd vrij voor een nieuwe blogpost. Met een super mooie kaart die ik absoluut met jullie wil delen. Ik maakte de kaart al even geleden. Deze ” Joy to the World” kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van een maandelijks programma dat ik volg via facebook van de Crafty Carrot. Een voor mijn simpele manier om even te ontspannen. En gelijk krijg ik een idee aangereikt dat ik op mijn eigen tempo kan (na)maken (casen) of uitwerken tot een variant van mijzelf.

Joy to the World, Peace, Joy, stampin up, stampin treasure, spons techniek, sponge

Bij deze kaart draait het vooral om de achtergrond.

Deze is met sponsjes en inkt opgebouwd. Dit gaat het makkelijkst als je ipv het normale Whisper White gebruik maakt van het Shimmey White paper. Dit papier laat het mengen van de kleuren super goed toe en is ook iets beter bestand tegen water wat ik er na het sponsen op gespat heb zodat de kleine druppeltjes ontstaan. Als “beloning” komt de schittering die dit papier heeft ook een beetje door de kleur heen zodat de kaart super sprankelend is. Helaas op de foto altijd wat lastiger te zien, maar doe je mee met mijn workshops dan kom je deze techniek zeker binnenkort een keer tegen.

Bij mijn kaart ben ik helemaal los gegaan en heb ik wel acht kleurtjes inkt gebruikt. Dat kan natuurlijk ook met een stuk minder kleuren afhankelijk van wat je wilt bereiken op je achtergrond.

Producten die je nodig hebt voor de Joy to the world kaart

Product Lijst
Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Bestellen

Heb je vragen over de Stampin’ Up! producten of wil je bestellen dan help ik je graag verder. Neem daarvoor contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken van deze maand. Je vind deze aan de rechterkant van mijn blog (op je mobiel staat hij een eindje naar beneden na de eerste blog berichten)