jaarcatalogus 2020-2021

Het is eindelijk zover. We mogen het van de daken schreeuwen. De nieuwe jaarcatalogus 2020-2021 is er! Klik op de afbeelding hieronder om de digitale catalogus te openen. Vergeet niet om onder de afbeelding de informatie te lezen over extra gratis producten en een super aanbieding bij een startpakket.

jaarcatalogus 2020-2021, stampin up, stampin treasure
Klik op de afbeelding om de nieuwe jaarcatalogus 2020-2021 te openen of op de link hieronder:
https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2020-2021%20Annual%20Catalog/20200603_AC_en_GB.pdf

Heb je de papieren catalogus al thuis, dan is de online versie misschien niet zo spannend. Wel ben ik heel benieuwd wat je van de catalogus vindt!

Voor wie de papieren gids nog niet in de handen heeft, klik op de afbeelding van de jaarcatalogus 2020-2021 hierboven om de gids te openen. Je kunt hem vervolgens opslaan op je computer, telefoon of tablet.

Wil je een papieren exemplaar, stuur mij dan een berichtje via jose@stampintreasure.nl of via mijn contactformulier.

webwinkel, stampin treasure, stampin up

Heb je een bestelling die ik mag verzorgen, ik help je graag. Mail je bestelling naar mijn e-mail adres jose@stampintreasure.nl. Zoals altijd verzorg ik je bestelling op de gebruikelijke snelle manier, je hoeft niet te wachten op een verzamelbestelling!

Vind je het fijn om helemaal zelf in controle te zijn van je bestelling, dan kun je ook bestellen in mijn nieuwe webwinkel www.mijnstempelskopen. nl.
Hopelijk gaat de nieuwe webwinkel met niet te veel technische moeilijkheden van start. Ik kijk met spanning mee! Want hoe graag ik het ook zou willen ik heb geen controle op de lancering van de webwinkel. Daar is Stampin’ Up! aan zet 🙂
Lukt het niet of niet direct, schroom niet om contact met mij op te nemen!

Plaats je een bestelling in mijn webwinkel, gebruik dan de host code van deze maandje: DEDX74DU.

Is je bestelling in de webwinkel € 60,- of meer dan ontvang je van mij een gratis cadeautje ter waarde van € 9,75!

Voordat je bestelt, kan het interessant zijn om het volgende te lezen:

We starten de jaarcatalogus 2020-2021 met Extra Stampin’ Rewards bij je bestelling!

In de hele maand juni ontvang je bij een bestelling van € 275,- of meer naast de gebruikelijke Stampin’ Rewards van minimaal 10% over je bestelbedrag nog eens € 27,- aan extra rewards.

Op een order van € 275,- euro ontvang je dus maar liefst € 54,50 waar je gelijk gratis producten mee uit kunt zoeken. Bij een order van € 300,- ontvang je € 57,- en zo verder.

Bestellen hoef je niet alleen te doen. Trommel je vrienden op die ook willen bestellen en doe het samen. Profiteer van deze super aanbieding!

Hieronder zie je in een schema hoe de rewards en extra rewards eruit zien.

extra, stampin rewards, juni 2020, stampin up

Bestel een startpakket en kom in mijn team

Is je wensenlijst veel te lang en heb je wel oren naar nog meer korting? Dan is het startpakket misschien iets voor jou. Niet alleen is het startpakket in juni extra aantrekkelijk. Je ontvangt als demonstratrice altijd korting op je bestellingen.

Je startpakket stel je zelf samen. Een startpakket bestaat uit voor € 175,- aan producten. Op deze producten ontvang je een korting van 30% zodat je pakket maar € 127,- kost inclusief gratis verzenden.

In de maand juni mag je aan je startpakket nog een gratis productpakket of bundel met stempelset en stansen of pons toevoegen!

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op. Ik leg je graag uit hoe het werkt en wat je kunt verwachten. Liever eerst op je gemak je alvast inlezen of een startpakket iets voor jou kan zijn, ga dan naar mijn pagina demonstratrice of demonstrator worden.

Creatieve groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Eén gedachte over “De Jaarcatalogus 2020-2021 – hij is er!”

  • Hallo Jose
    Ik wil de nieuwe catalogus bekijken maar kom niet verder dan de afbeelding van de kaft.
    doe ik iets verkeerd heb afbeelding aan geklikt maar niets.

    Lieve Groetjes
    Riki Hermans

Reacties zijn gesloten.