beginners brochure, 2020, 2021, starter, brochure, stampin up, stampin treasure

Speciaal voor de creatieveling die Stampin’ Up! voor het eerst ontdekt, heeft Stampin’ Up! de beginners brochure 2020-2021 gemaakt.

Hierin staan een aantal producten die uitermate geschikt zijn om je hobby mee te starten. Uiteraard mag de doorgewinterde creatieveling ook gebruik maken van deze suggesties!

Informatie over de andere producten vind je in de actuele jaarcatalogus en mini catalogus. Deze vind je hier: Stampin’ Up! catalogus.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl

Natuurlijk kun je ook in mijn online winkel bestellen: www.mijnstempelskopen.nl. Vooralsnog is alleen betaling met een credit card mogelijk. Is je bestelling onder de € 200,- vergeet dan niet de gastvrouwcode te gebruiken. Deze vind je aan de rechterkant naast de berichten op mijn blog.

Creatieve Groeten,

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen