Knutselen! Ja ik zou wel willen. Gewoon even helemaal niks aan m’n hoofd en lekker knutselen met al het moois dat ik er heb liggen. De werkelijkheid is anders. Leuk anders wel, maar tegelijk ook stressvol en spannend anders.

Het is maart dit jaar. Op facebook zie ik een berichtje voor een quick scan voor ooglaseren. Daar heb ik al enige tijd interesse in omdat mijn lenzen niet goed meer zitten, de leesbril een permanente verblijfplaats heeft gekregen hier in huis heeft en ik het gewoon zo zat ben om uit mijn bed te stappen en eerst op zoek te moeten naar zicht. Dat gezegd hebbende en na al aardig wat gelezen te hebben was de quick scan een mooie volgende stap. Ingeschreven en een week later was het zover. De optometrist bleek een bekende uit het dorp hier te zijn en met veel enthousiasme vertelde hij over de behandelingen en deed hij zijn meet dingen. Conclusie, mijn ogen zijn vrijwel zeker  geschikt voor laseren.
Maar, voordat het zover is moet er nog een uitgebreid onderzoek plaats vinden.

Jose met bril

Voorafgaand aan dat uitgebreide onderzoek mag ik twee weken geen lenzen dragen dus Jose moet aan een bril. Al 32 jaar heb ik lenzen omdat ik van een bril doodongelukkig word. Maar goed, je moet er wat voor over hebben, dus ik een bril aangeschaft. Het idee is om deze later om te zetten in een leesbril.

Jose Hoogeveen

De meesten zijn het er over eens, de bril staat mij goed staat. Dat zal dan wel zullen we maar zeggen. Ik worstel me door de weken van gewenning (echt, dat ging niet vanzelf) en toen twee weken lang aaneengesloten geen lezen tot op 29 juni, het vooronderzoek.
Wederom heel veel metingen en druppeltjes die je pupillen heel groot maken en een afspraak met de oogarts. Alle seinen staan op groen, ik mag. Op 9 juli is het zover. Ik hou jullie op de hoogte van mijn ervaringen.

Maar waarom kan ik dan niet knutselen?

Ja het is spannend, ogen laseren, maar knutselen zou pure ontspanning moeten zijn. Helaas is dit mijn hobby ruimte op dit moment.

Waarom het er zo uitziet, vertel ik je van de week, er is nog veel meer leuk maar voor mij zeer spannend nieuws. Een tipje van de sluier, we krijgen er een gezinslid bij en ze is 20.


Gelukkig is het bij Stampin’ Up!  niet rustig. Er is genoeg nieuws om te delen zodat jullie wel kunnen knutselen.

Vandaag start de actie 4 voor de prijs van 3. Bij deze actie krijg je een pak designer series paper gratis wanneer je drie pakken besteld. Dat hoeven natuurlijk niet drie dezelfde pakken te zijn. Je kiest uit het lijstje hieronder en alle combinaties zijn mogelijk. Klik op de afbeelding om de verschillende papiersets in meer detail te bekijken.

DSP 3+1 gratis knutselen stampin up

Aan deze actie heb ik mijn eigen speciale actie aan toegevoegd.
Ook voor de “Samen delen” van het betreffende designer series paper krijg je een vierde set gratis bij aankoop van drie sets.

DSP 12 x 12

Ook hier kies je uit de volgende sets:
Annual Catalog Pagina 189 & 190,
146284 DSP Twinkle Twinkle; 6 vel 12” x 12”
146921 DSP Under The Mistletoe; 6 vel 12” x 12”
146338 DSP Nature’s Poem; 6 vel 12” x 12”
146913 DSP Petal Promenade; 6 vel 12” x 12”
146331 DSP Tranquil Textures; 6 vel 12” x 12”
146902 DSP Animal Expedition; 6 vel 12” x 12”
146897 DSP Best Route; 6 vel 12” x 12”

Vergeten niet te vragen of ik het papier kleiner wil snijden op 6″ x 6″ om het verzenden goedkoper te maken! Alle kleine beetjes helpen. Plaats je ook een gewone bestelling aan Stamin’ Up! producten,  de “Samen delen” bestellingen zijn altijd los van je gewone bestelling en tellen niet mee voor gratis verzending boven de € 75,- en voor Stampin Rewards.

Op je gemakje al het prachtige papier bekijken doe je hier:
Bestellen

Wil je meer weten over de producten,  heb je vragen over mijn project of wil je producten bestellen, mail mij op stampin treasureof neem contact op via mijn contactformulier.


Stampin Treasure

  • op zoek naar 2e hand stempelsets: klik hier
  • losse vellen cardstock, papier pakketten en shares: klik hier

Nieuwsgierig waarom mijn hobby ruimte er zo uit ziet, kom dan snel terug en je leest er alles over. Wil je niks missen?
[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]

Hieronder vind je nog twee nieuwe acties. Deze heb ik helaas nog niet kunnen vertalen voor je, dat doe ik hopelijk in mijn volgende berichten. Mocht je hier nu al vragen over hebben, neem dan contact met mij op!

7 gedachten over “Knutselen, ik zou wel willen maar ik doe eerst iets anders”

Reacties zijn gesloten.