Hand lettering, je kunt er eigenlijk niet omheen, het is overal. Maar kun jij het?
Ik kan het niet. Wel heb ik een keer een training dag gehad van Frau Holle, een bekende duitse hand lettering artiest. Maar in alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik het niet kan en ook het geduld niet voor heb om het te proberen.

Hand Lettering Stampin Up

Stampin Write Markers  stampin up calligraphy essentials  stampin up calligraphy essentials project kit

Ik spijbel dan ook een beetje en gebruik deze leuke nieuwe set: Calligraphy Essentials Clear-Mount Stamp Set (146783). Samen met de speciaal hiervoor ontworpen Calligraphy Essentials Project Kit (146857) en de Coastal Cabana & Lovely Lipstick Stampin’ Write Markers (147526) heb je in een handomdraai een prachtig resultaat.


hand lettering stampin up

Wil je een stapje verder, dan kleur je de afdrukken in met de Stampin’ blends. Je maakt dan net iets makkelijker wat kleurvariatie. De inkt van de blends mengen heel makkelijk. Het ziet er zo al snel heel geraffineerd uit.

Hand lettering wist je dat

Toch vind ik hand lettering echt super om te zien en sommigen beoefenaars zijn echte artiesten. Oefening baart kunst, dat snap ik. Maar alles valt of staat ook hier met goed materiaal.

Wist je dat de Stampin’ Write Markers in combinatie met ons Whisper White de perfecte combinatie is?
Want de SU Markers zijn van Tombow, het merk als het gaat om hand lettering stiften. Het grote voordeel van de Stampin Up variant is dat deze navulbaar zijn, dit in tegenstelling tot de Tombow stiften. Daarmee zijn de SU stiften super duurzaam en je geld meer dan waard. Het Whisper White is glad genoeg om de punt van de stift mooi te laten doen wat hij moet doen. Zo dun je perfect de dunne en dikke lijnen afwisselen in de flow.

Wil je meer weten over de producten,  heb je vragen over mijn project of wil je producten bestellen, mail mij op stampin treasureof neem contact op via mijn contactformulier.

Stampin Treasure

  • op zoek naar 2e hand stempelsets: klik hier
  • losse vellen cardstock, papier pakketten en shares: klik hier

 

Product List