OnStage local

Afgelopen zaterdag was OnStage local in het van de Valk Hotel in Utrecht. Ik als demonstratrice was daar, net als nog ruim 200 demonstratrices natuurlijk bij.
Want bij deze OnStage local events ontvangen we de nieuwe catalogus, horen wij de nieuwste nieuwtjes, krijgen we de eerste nieuwe stempel sets, business training en ontmoeten we onze teamleden en collega’s.

Van mijn team waren maar liefst 16 leden aanwezig. Twee van mijn teamleden, Janine Pont en SuZe Bonnema mochten een presentatie op het podium gegeven. Beide deden het  echt super. Ik ben zo trots op allemaal!

Treasureteam OnStage local 2018

Over al het nieuws wat er aan staat te komen kan ik je helaas nog niets vertellen.
Daarvoor moet je demonstratrice zijn!
Wel heb ik een aantal datums voor je die je niet wilt missen.

9 april – retired lijst. Oftewel, Stampin’ Up! maakt de producten bekend die niet terug komen in de nieuwe catalogus.

2 mei – er komt een speciale combinatie aan producten (een suite) beschikbaar die door jou te bestellen is nog voordat de nieuwe catalogus beschikbaar is.

2 juni– de nieuwe catalogus gaat live en jij kunt vanaf die datum de nieuwe producten bij mij bestellen.

Wil je van mij een catalogus ontvangen, stuur mij dan een berichtje via mijn contact formulier (klik)

Wil je helemaal niet wachten en alles al weten, kom dan in mijn team! Je leest er alles over op mijn pagina Demonstratrice worden (klik)

Het volgende OnStage event is in november. Dan viert Stampin’ Up! haar 30 jarig bestaan. Voor deze hele speciale editie vlieg ik samen met mijn man en een paar teamleden naar Orlando Florida. Ik zou het zo onwijs gaaf vinden om daar nog een keer op het podium mag staan.
Help jij mij mee door Stampin’ Up! producten bij mij te bestellen of door lid te worden van mijn team?

En als je dan toch alle mooie marketing middelen tot je beschikking hebt en groot droomt, is het ook tijd voor een nieuwe pasfoto.

Stampin Treasure - Jose Hoogeveen

Stampin Treasure