In colors 2016-2018

Het wordt tijd om afscheid nemen van de In Colors 2016-2018. En afscheid van de In Colors 2016-2018 doet pijn. De Peekabo Peach en Flirty Flamingo ga ik zeker missen. En ik weet zeker dat ook Dapper Denim door veel mensen gemist gaat worden.

Zijn de In Colors 2016-2018 ook door jou geliefd, dan wil je niet in een situatie komen waarbij je misgrijpt voor het mooie cardstock of dat je achterblijft met een leeg inktkussen. Of misschien staan de kleuren op je wensenlijstje maar ben je er nog niet toe gekomen om ze te kopen.

Dan is het nu echt tijd om in te slaan! Volgende week wordt de lijst bekend gemaakt van producten die niet terug komen in de nieuwe jaarcatalogus. Het bekend maken van deze lijst heeft altijd tot gevolg dat men zich herinnert dat ook de In Colors wisselen. En natuurlijk kunnen we niet wachten op nieuwe kleuren. Het blijft ook afscheid nemen van de oude kleuren. En het betekend ook vaak dat deze kleuren uitverkocht raken. Dus het is nu de tijd om actie te ondernemen. Wacht niet tot het te laat is.

Om het je makkelijk te maken heb ik alle producten op een rijtje gezet voor je.

Koop ze in mijn online winkel www.mijnstempelsbestellen.nl of neem contact met mij op en geef je kooplijstje door.

Product List  In Colors 2016-2018