blog hop stamp impressions

Welkom bij onze maandelijkse blog hop Stamp Impressions. Deze blog hop voert je door Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederlands. Onze blog hop staat in het teken van Sweet Hearts of lieve harten. Bij dit onderwerp kun je natuurlijk van alles bedenken, ik ben heel benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben. Een paar waren heel duidelijk, ik maak geen project voor Valentijn. Toch was dat wel het eerste waar ik aan dacht :-). Ben je minder fan, dan is het toch de moeite waard om door te hoppen, want zoals gezegd. Niet allemaal hebben ze daarvoor gekozen!

To read my blog in a different language, please use the translate function to the right.

 Wil je geen berichten missen, abonneer je dan rechts bovenaan op mijn blog (op je mobiel vind je dit schermpje onderaan alle berichten) en ontvang voortaan alle berichten in je mail.

Sweet Hearts Stampin Up

Mijn Sweet Hearts bijdrage van vandaag zijn twee verschillende kaarten. en een doosje. Voor de projecten gebruikte ik het gaafste Painted With Love Specialty Designer Series Paper uit de catalogus dat je ooit hebt gezien.
Het papier is lekker stevig en heeft prachtig gouden details.

De kaarten zijn 21 cm lang en 10,5 cm hoog. Voor de basis gebruikte ik Whisper White A4 Thick Cardstock. Daarop een gekleurde laag van het genoemde designer series paper. Deze laag is 19 cm lang en 8,5 cm hoog. De bovenste laag is van Whisper White A4 Card Stock en is 18,5 cm x 8 cm. Uit deze laag stanste ik een hart met het grootste hart framelits uit de Sure Do Love You Clear-Mount Bundle waardoor het Designer Series Paper zichtbaar wordt. Met de stempel uit dezelfde bundle stempelde ik om het hart. De kleur die ik gebruikte is Powder Pink.

Sure do love you stampin up

Om het grote hart voegde ik kleine hartjes toe uit de Lovely Wishes Photopolymer Stamp Set met eveneens Powder Pink. Ook plaatste ik een paar hartjes met Versamark . Deze emboste ik met Gold Stampin’ Emboss Powder. Het hartje met “Be Mine” erbij verhoogde ik met een Dimensionals. De kleine stippeltjes zijn spetters Melon Mambo  inkt.
Sure Do Love You stampin upBij de 2e kaart stempelde ik op het uitgesneden hart een Powder Pink achtergrond hart en de tekst uit de Lovely Wishes Stamp Set. De rest van de kaart is gelijk.
Sure do love You stampin up

Het doosje maakte ik van Designer Series Papier met de grote framelits uit de Sure Do Love You Clear-Mount Bundle. Door het malletje 2x uit te stansen en deze aan elkaar te bevestigen aan de zijkanten, ontstaat een grappig doosje. De voorkant versierde ik op min of meer dezelfde manier als dat ik de kaarten maakte. Onder het kleine hartje plaatste ik een strikje van goudkleurig Love Mini Tinsel Trim.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn Sweet Hearts project en zie ik je binnenkort terug op mijn blog. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions.
De lijst met deelnemers vind je hieronder. Klik eenvoudig op de naam van de volgende deelnemer en je bent onderweg naar het volgende blog.

Stampin Treasure

Product lijst Sweet Hearts

Wil je Stampin’ up! producten bestellen of meer weten over de producten en de mogelijkheden, of ben je op zoek naar ideeën voor kaarten, cadeautjes of bedankjes? Neem contact(klik) met mij op. Gewoon direct lekker shoppen, dat kan natuurlijk ook in mijn webwinkel: http://www.mijnstempelskopen.nl/! Wil je in de shop direct naar de producten die ik gebruikte voor mijn kaart, klik dan op het product van je keuze hieronder.

Versamark Pad

€ 10,50

Embossing Buddy

€ 7,50

Clear Block E

€ 14,50

Clear Block A

€ 5,00


 

wordt stampin up demonstratrice stampin up party verdien gratis stampin up producten

Lees alles over de mogelijkheden hieronder:

Voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration 2018

17 gedachten over “Sweet Hearts – Blog hop Stamp Impressions”

Reacties zijn gesloten.