De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. En heel eerlijk, van knutselen kwam weinig, van bloggen helemaal niks. Vandaag maak ik het goed met extra veel voorbeelden van de nieuwe Nederlandse Stempel set Feesttaart. Wil je alle Nederlandse sets zien, klik dan door naar mijn pagina Nederlandse Stempel Sets.feesttaart stampin up nederlandsWist je dat als je deze bundle koopt je een cadeautje uit mag zoeken uit de Sale-a-Bration folder!

feesttaart nederlandse stempel stampin up
Een klein 10 cm x 10 cm kaartje “Van Harte”.

feesttaart nederlandse stempel stampin up

Deze kaart maak je eenvoudig met de kant en klare accessoires uit de Sweet Soirée Embellishment Kit.

feesttaart nederlandse stempel stampin up

De stempel die ik bij het vorige voorbeeld gebruikte met “Gefeliciteerd maak er een mooie dag van heb ik doormidden geknipt.  Gefeliciteerd zit niet langer aan de rest van de tekst vast. Hierdoor kan ik makkelijker beide delen onafhankelijk van elkaar gebruiken. Knip jij wel eens een stempel kapot zodat je hem makkelijker kunt gebruiken?

feesttaart nederlandse stempel stampin up
De laatste kaart is een zogenoemde schutkaart. Het Sweet Soirée Specialty Designer Series Paper heeft prachtige zilverkleurige details. Ik had niet veel schudmateriaal bij de hand. Een aantal zilverkleurige pailletten waren de oplossing. Door de pailletten een klein beetje te vouwen voorkom ik dat ze aan het venster kleven door statisch elektrische lading.

Stampin Treasure

Product Lijst Feesttaart

Versamark Pad

€ 10,50

 

wordt stampin up demonstratrice stampin up party verdien gratis stampin up producten

Lees alles over de mogelijkheden hieronder:

Voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration 2018

2 gedachten over “Verschillende voorbeelden met de stempel set Feesttaart”

Reacties zijn gesloten.