Naast alle werk voor het verzenden van de nieuwe voorjaarscatalogus (laat me weten of jij een catalogus  en Sab folder wilt ontvangen!) en het maken van voorbeelden met nieuwe producten is ook de kerstkaarten productie gestart.

kerstkaarten Ik heb me voorgenomen een flink aantal slider kaarten te maken. Ik gebruik voor de basis Old Olive cardstock. Daar komt Soft Sky cardstock of en als laatste Whisper White cardstock.
kerstkaarten

Op het Whisper White cardstock stempel ik met Soft Sky de sneeuwsteren uit de stempel set Flurry of Wishes.

kerstkaarten

Daarna stempel ik met Archival Black inkt de tekststempels uit dezelfde stempel set op het cardstock. Als laatste gaan er wat Rhinestones op voor het nodige bling.

gratis verzendenMaandag 11 december verstuur ik je bestelling gratis naar je toe. Hoe groot of klein (vergeet je mesjes niet) je bestelling ook is. Dus wil jij ook nog iets hebben voor je kerstkaarten, laat het me dan weten.

 

 

Eén gedachte over “Kerstkaarten, voorjaarscatalogus en gratis verzenden”

  • Heb vanmorgen zitten stempelen met dezelfde set en bijna identieke kaarten gemaakt. Lachuh ;o)
    Vind ze dan ook super mooi geworden, José!

Reacties zijn gesloten.