Stamp Impressions

Welkom bij onze maandelijkse blog hop Stamp Impressions. Deze blog hop voert je door Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederlands. Onze blog hop staat in het teken van Cheer to the New Year, een nieuwjaarskaart.

To read my blog in a different language, please use the translate function to the right.

 Wil je geen berichten missen, abonneer je dan rechts bovenaan op mijn blog (op je mobiel vind je dit schermpje onderaan alle berichten) en ontvang voortaan alle berichten in je mail.

cheer to the new year

Deze keer heb ik een kaart gemaakt met een twist. Letterlijk draait er bij het openen iets uit de kaart.
Deze techniek kaart noemen ze een Pop-up-Panel Card. Vorig jaar rond deze tijd maakte ik voor het eerst een soortgelijke kaart op een workshop van mijn lieve vriendin Carla. Toen kreeg ik mijn kaart niet helemaal af en ik heb hem nooit aan je getoond. Daarom vond ik het nu wel toepasselijk om deze kaart nog een keer te maken maar nu met stempels uit de najaarscatalogus van dit jaar.

Cheer to the new year Cheer to the new year

De kleuren die gebruikte voor de kaart zijn de kleuren Soft Sky, Sweet Sugarplum en Powder Pink. Dit is een voor mij niet een alledaagse combinatie voor een kerst/nieuwjaarskaart maar ik vind hem erg leuk. In welke kleuren zou jij deze kaart gemaakt hebben?
De stempel sets die ik gebruikte zijn: Season of Whimsy en de Hearts Come Home.

Wil je ook leren een pop-up card te maken,
je bent van harte uitgenodigd om mijn workshop te volgen op vrijdag 26 januari
We beginnen om 19.30. De workshop duurt ongeveer tot 22.00.
Uiteraard maken we geen kerst kaart maar een kaart met een ander thema.
Kosten voor de workshop zijn 10 euro.
Meer informatie of je opgeven voor deze workshop kan via mijn contact(klik) formulier.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn Cheer to the New Year Pop-up-Panel Card en zie ik je binnenkort terug op mijn blog. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions.
De lijst met deelnemers vind je hieronder. Klik eenvoudig om de volgende deelnemer en je bent onderweg.

Product lijst Cheer to the New Year Pop-up-Panel Card

Wil je Stampin’ up! producten bestellen of meer weten over de producten en de mogelijkheden, of ben je op zoek naar ideeën voor kaarten, cadeautjes of bedankjes? Neem contact(klik) met mij op. Gewoon direct lekker shoppen, dat kan natuurlijk ook in mijn webwinkel: http://www.mijnstempelskopen.nl/! Wil je in de shop direct naar de producten die ik gebruikte voor mijn kaart, klik dan op het product van je keuze hieronder.

Bone Folder

€ 8,50

8 gedachten over “Stamp Impressions Blog Hop – Cheer to the New Year”

Reacties zijn gesloten.