De afgelopen dagen heb ik heerlijk genoten van mijn vakantie. Doordat manlief thuis werkte en op de hondjes paste kon ik naar mijn ouders op de camping. Even weg van alles en uitwaaien. Samen met mijn broer heb ik gezeild en eenmaal wetsuite gehesen en toch al nat van het opspattende water heb ik zelfs nog even gesurft op de plank van mijn neefje. Het stramme lijf in beweging, conclusie, ik kan het nog. Uiteraard bezuur ik dat al een dag of twee met flinke spierpijn maar dat mag de pret niet drukken.


Samen met mijn nichtje en neefje wandelde ik naar het dorpje voor het skûtsjesilen. Helaas leverde de trip uiteindelijk allen een nat pak op, want het zeilen ging vanwege de harde wind niet door.

Een etentje met de familie als afsluiter was super gezellig.

Omdat het meer herfst lijkt dan zomer heb ik voor jullie de nieuwe set painted harvest te voorschijn gehaald. Ik versierde er een kleine cadeauverpakking mee.
Deze set is vanaf 1 september te koop en je ziet er al veel mooie creaties mee langs komen.
painted harvest

De bloem is een two-step stamp. Dat betekend dat je eenvoudig de bloem met twee kleuren kunt opbouwen, daardoor ontstaat veel detail ondanks dat de bloem zelf een wat watercolor achtig uiterlijk heeft.

painted harvest

Een collega demonstratrice uit Canada combineerde veel kleuren met elkaar zodat je een beeld hebt van de vele mogelijkheden met deze fantastische set. Kijk je op Pinterest dan vind je nog veel meer mogelijke combinaties!

Tips, tricks en reminders

Painted Harvest stempel set: Als deze stempel set niet bovenaan je wensenlijstje van de 2017 herfst/winter catalogus staat, dan heb je nog geen wensenlijstje 😉
Je kunt echt alle kanten uit met deze set. Je kunt zoals hierboven varieren in kleur, maar je kunt ook je stijl aanpassen, van strak naar vintage of watercolor. Neem even de tijd om rond te kijken op mijn pinterestboard!

Painted Harvest, Stampin’ Up!®

 

De nieuwe herfst/wintergids 2017: de eerste exemplaren zijn onderweg. Heb jij jouw exemplaar nog niet besteld, laat het me weten via mijn contactpagina of via het emailadres op de foto en ik stuur er een exemplaar aan je toe.
decemberlabels

Goed nieuws: Om de verzendenveloppen extra feestelijk te maken gebruikte ik de gloed nieuwe set, Decemberlabels. Ook deze moet op je wensenlijstje. Niet eerder hadden we een echte Nederlandse set met een zo een super Nederlands thema, Sinterklaas (wie kent hem niet)!

Decemberlabels
Decemberlabels en Everyday Label Punch, Stampin’ Up!®

2 gedachten over “Painted Harvest cadeauverpakking”

Reacties zijn gesloten.