gratis exclusieve stempel set

Creatievelingen schuiven al weken vol ongeduldig met de voetjes over de vloer.
Echt, het wachten is bijna voorbij, de nieuwe herfst/winter catalogus gaat aanstaande vrijdag, 1 september 2017 live!

De herfst- en wintertijd is traditioneel voor velen de meest creatieve periode van het jaar voor het maken van kaarten en home deco. Gelijk met de start van deze heerlijke creative tijd heeft Stampin’ Up! een super verrassing voor ons.Tijdens deze maanden is er een exclusieve actie met een gratis exclusieve stempel set.

gratis exclusieve stempel set
Klik op de afbeelding voor de volledige flyer

Deze mooie veelzijdige stempel set “Merry Patterns” met kaarsen, blaadjes en een edelhert ademt een warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer uit. En het beste van alles: Deze stempel set is een gratis cadeau!

Grootbestellers* en gastvrouwen van een stempel party ontvangen bij een (gezamenlijke) bestelling vanaf €350,- de “Merry Patterns” gratis en automatisch bij hun bestelling.
Maar opgelet: Deze stempel set is maar 1x per party of bestelling beschikbaar.

Met deze stempel set, die alleen in deze twee maanden te krijgen is, maak je de meest mooie en kerstachtige projecten. Kaarten, verpakkingen en home deco zijn maar het begin van alle goede ideeën voor deze stempel set.

Bekijk de informatieve productvideo die Stampin’ Up! voor deze set maakte.

Heb jij jouw wensenlijst al geschreven? Super! Vanaf vrijdag kunnen we los. Stuur jouw bestellijst per email (deze vind je op de afbeelding van de stempel set) naar mij toe en ik laat het zo snel mogelijk bij jou afleveren. Bestellingen boven de € 75,- worden kosteloos aan je verstuurd.

Wil je een party organiseren met jouw vrienden en vriendinnen, neem dan contact met mij op en we spreken een moment af dat ons beide past.

Bij grootbestellers plaatste ik een *. Om aan het totaal bedrag van €350,- te komen kun je natuurlijk prima samen met een vriend of vriendin bestellen! Je ontvangt dan samen de gratis exclusieve stempel set waar je samen mee aan de slag kunt tijdens wat avondjes knutselen 🙂

Behalve de gratis exclusieve stempel set ook nog wat handige linkjes:

Tweedehands sets: sterk in prijs verlaagd
online winkel: 24/7 Stampin’ Up! producten bestellen
Hostess code voor juli: URB3T7RT

Jaar catalogus online

Clearance Rack: tot 60% korting
Stampin Rewards: Wil jij korting op je order? Bij orders van € 200,- of meer ontvangen minimaal 10% aan gratis producten.

Volgende verzamelbestelling: 20 augustus (vanaf € 75,- gratis verzenden)