Vandaag een leuke techniek die iedereen kan leren. Je hebt in ieder geval nodig; een basiskaart, inkt, sponsjes, een achtergrondstempel, post-it notes en wat versiering.

Maar voor we verder gaan en reminder:
Nog tot 31 juli ontvang je bij elke bestelling van € 60,- een bonus coupon van € 6,-
Meer weten, klik dan hier! Extra verzamelbestelling, 31 juli. Geef je bestelling door voor maandag 18.00

marbled stampin upIk gebruikte als basiskaart Thick cardstock Whisper White zodat de basis lekker stevig is. Voor de achtergrond stempel gebruikte ik de Marbled stempel en voor de inkt de kleuren Real Red, Emerald Envy en Wild Wasabi. Voor de tekst gebruikte ik de Star of Light en voor de versiering de bijpassende Starlight Thinlits. Afbeeldingen van de producten en een link naar mijn online shop vind je onderaan dit bericht.

Aan de slag met deze leuke techniek

Das leuk Jose, een opsomming van de producten die je hebt gebruikt, maar wat doe je er dan mee? De stempel is 11,4 cm x 14,6 cm groot en jij hebt een streep op je kaart van maar 3 cm x 10,5 cm op je kaart. En hoe krijg je die kleuren door elkaar?

marbled color change stampin upDaar begint het kliederen. Je plakt het deel van de achtergrond stempel wat je niet wilt gebruiken af met post-it notes of met masking tape. Heb je dat allemaal niet bij de hand, geen probleem. Een velletje kopieer papier werkt ook. Je moet alleen even opletten dat het goed blijft liggen, en plakbandje kan daarbij helpen. Zoals je ziet heb ik de band die ik wil stempelen vrij liggen. Met sponsjes breng ik de verschillende kleuren aan. Let goed op dat je alles goed in inkt.

Ben je klaar met de inkt dan haal je het papier, tape, notes weg en de stempel laat je liggen. Vervolgens druk je het papier waar je de afdruk op wilt hebben op je stempel. Even opletten dat alles recht ligt natuurlijk. Wrijf je handen over het papier zodat het papier de stempel goed raakt. Haal voorzichtig het papier van de stempel en je afdruk is klaar.

Maak je kaart verder af met de versiering en tekst. Ik gebruikte de grote sierlijke ster en het kleine sterretje uit de thinlits set in combinatie met Gold Glimmer Paper. Voor de tekst gebruikte ik Wild Wasabi inkt nadat ik er achter kwam dat als ik Real Red gebruikte de tekst alle aandacht weg nam van de marbled achtergrond.

Product Lijst 

Clear Block F

€ 21,00

Acties

Bonus actie stampin inVerdien van nog een halve maand t/m 31 juli bij elke bestelling van € 60,- een bonus coupon t.w.v. € 6,- welke je kunt in de maand augustus. Leer hier meer

Tweedehands sets: sterk in prijs verlaagd
online winkel: 24/7 Stampin’ Up! producten bestellen
Hostess code voor juli: URB3T7RT

Jaar catalogus online

Carol of Christmas stampin up

Kom in mijn team: Koop de starterkit, krijg € 175,- aan producten en gratis verzending voor maar € 129,- ! Speciale Actie in de maand Juli: een essentials pakket t.w.v. € 87,50 gratis! In dit essentials pakket zit ook de prachtige stempel set Carol of Christmas! Klik op de afbeelding voor een vergroting van de stempel set. Meer weten, neem contact met mij op.

 

Clearance Rack: tot 60% korting
Stampin Rewards: Orders van € 200,- of meer ontvangen minimaal € 20 aan gratis producten

Volgende verzamelbestelling: 20 juli (vanaf € 75,- gratis verzenden)

4 gedachten over “Een leuke techniek voor de komende kerst”

Reacties zijn gesloten.