Stamp Impressions

Welkom bij onze maandelijkse blog hop Stamp Impressions. Deze blog hop voert je door Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederlands en inspireert je door onze projecten.
Misschien kom je via het blog van de bijzonder creatieve Babs bij mij aan, heeft ze het niet goed gedaan!

To read my blog in a different language, please use the translate function to the right.
Wil je geen berichten missen, abonneer je dan rechts bovenaan op mijn blog en ontvang voortaan alle berichten in je mail.

Onze blog hop staat in het teken van je favoriete kleur – favorite color. Dat is voor mij echt een moeilijke opdracht! Stampin’ Up! heeft heel veel mooie kleuren en ik heb zelf niet een hele duidelijke voorkeur. Daarnaast is het ook nog eens zo dat de kleuren die ik mooi vind niet altijd de kleuren zijn waar ik makkelijk mee knutsel. Herken je dat?

Nou vind ik de nieuwe In Colors 2017-2019 wel heel mooi, dus ik heb mijn favorite Color opdracht in twee van de nieuwe kleuren uitgevoerd, Lemon Lime Twist en Berrie Burst. Ook ging ik aan de slag met de nieuwe structuur pasta. Dat is echt gaaf spul en moet je echt een keer proberen. favorite color stampin up

Met een sjabloon voeg je snel structuur toe aan je project. Kleuren van deze pasta is geen probleem. Roer wat inkt door een beetje pasta of haal een sponsje met inkt over de pasta nadat je het hebt aangebracht. Laat de sjabloon nog even liggen over je werk om te zorgen dat de kleur niet op plekken gaat zitten waar je het niet wilt hebben. Mijn pasta mengde ik niet met een kleur.

De Happy Birthday stans gebruikte ik dubbel. Een keer in basic black en een keer in Lemon Lime Twist en Berry Burst. Zo krijg je een schaduwwerking en steekt de tekst mooi af tegen de achtergrond.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren en zie ik je binnenkort terug op mijn blog.
Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij het hoppen langs de deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions. Klik op Next en je gaat naar het blog van de zeer getalenteerde Beate.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om Stampin’ Up! producten en het gebruik van de producten, of ben je op zoek naar ideeën voor kaarten, cadeautjes of bedankjes? Neem contact met mij op.

stampin impressions

Stamp impressions

 

 

 

Product List favorite color

Embossing Paste

€ 9,50

Palette Knives

€ 6,00
Acties

Bonus actie stampin inVerdien van nog een halve maand t/m 31 juli bij elke bestelling van € 60,- een bonus coupon t.w.v. € 6,- welke je kunt in de maand augustus. Leer hier meer

Tweedehands sets: sterk in prijs verlaagd
online winkel: 24/7 Stampin’ Up! producten bestellen
Hostess code voor juli: URB3T7RT

Jaar catalogus online

Carol of Christmas stampin up

Kom in mijn team: Koop de starterkit, krijg € 175,- aan producten en gratis verzending voor maar € 129,- ! Speciale Actie in de maand Juli: een essentials pakket t.w.v. € 87,50 gratis! In dit essentials pakket zit ook de prachtige stempel set Carol of Christmas! Klik op de afbeelding voor een vergroting van de stempel set. Meer weten, neem contact met mij op.

 

Clearance Rack: tot 60% korting
Stampin Rewards: Orders van € 200,- of meer ontvangen minimaal € 20 aan gratis producten

Volgende verzamelbestelling: 20 juli (vanaf € 75,- gratis verzenden)

 

17 gedachten over “Favorite Color Stamp Impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.