Voor mijn catalogus party afgelopen donderdag, maakte ik verscheidene voorbeelden met de materialen uit de Eastern Palace Suite. Vandaag een kaart in de nieuwe In Color Fresh Fig. Het voorbeeld haalde ik uit de nieuwe catalogus blz. 18.

eastern palace suite voorbeeld 1

Een kaart bestaande uit twee lagen waarbij uit de bovenstaande laag Very Vanilla Cardstock met de Eastern Medallions Framelits een medallion gestanst is. Vervolgens is midden in het medaillon een tekst afgedrukt in de nieuwe In Color Tranquil Tide.
De tekst komt uit de Eastern Beauty stempel set. Ook de geschulpte cirkel om de tekst komt uit deze set. De cirkel is afgedrukt met Versamark en daarna geëmbost met Gold embossing  poeder. De bovenste cardstock laag is met dimensionals op de onderste laag vastgezet. Als laatste is langs de randjes van het very vanilla cardstock aan beide kanten stickers geplakt uit de Eastern Gold Vinyl Stickers. Een paar Rhinestones maken de kaart af.

Hoe vaak gebruik jij de voorbeelden uit de catalogus(sen)? Ik niet zo heel vaak. Waarom eigenlijk niet, waarom altijd die drang om iets nieuws te bedenken terwijl de voorbeelden zo voor het pakken liggen. Meestal denk ik bij mezelf, ja maar dat zien ze toch. Ze zien dat i het niet zelf heb bedacht. Maar als ik dan goed nadenken en bedenk wie de kaart ontvangt, dan is dat vaak iemand die helemaal niets van Stampin’ Up! weet, laat staan de catalogus uit zijn hoofd kent. De ontvanger ziet alleen een mooie kaart die ik gemaakt heb speciaal voor die persoon. Ik kan dan ook alleen maar zeggen gewoon doen! CASE (copy and share) de kaarten en geniet vooral van het proces om bezig te zijn. Laat de catalogus niet alleen een producten gids zijn maar ook een ideeënboek!

Wil jij nog profiteren van de speciale aanbieding voor alle mooie producten uit de Eastern Palace Suite? Dat kan! Tot en met 31 mei ontvang je bij deze prachtige premier set producten een pak Thick Very Vanilla Cardstock en een pak Very Vanilla Enveloppen ter waarde van  €16,50 gratis. Bij de starter set ontvang je een pak Note Cards en Envelops ter waarde van €7,50 gratis. Lees er meer over en bekijk nog meer voorbeelden: Hier en hier

Product List Eastern Palace Suite 

Acties

Retired lijst 2017 laatste bestelmogelijkheid 31 mei!
Tweedehands sets: sterk in prijs verlaagd
online winkel: 24/7 Stampin’ Up! producten bestellen
Hostess code voor april: DMZPKVDN

2017 lente/zomer seizoencatalogus t/m 31 mei
Jaar catalogus online
Kom in mijn team: Koop de starterkit, krijg € 175,- aan producten en gratis verzending voor maar € 129,- !

Clearance Rack: tot 60% korting
Stampin Rewards: Orders van € 200,- of meer ontvangen minimaal € 20 aan gratis producten

Volgende verzamelbestelling: 30 mei (vanaf € 75,- gratis verzenden)

Eén gedachte over “Eastern Palace Suite case kaart – om na te maken”

Reacties zijn gesloten.