Terwijl de zon onder gaat voor een flink aantal producten op de retired lijst kijken wij alvast voorzichtig naar het oosten. Daar komt de zon op voor nieuwe producten. Nou is 1 juni nog best ver weg en als je moet wachten dan is dat echt wel lang. De oplossing is natuurlijk ook demonstratrice worden in mijn team. Voor iedereen anders zit er niks anders op dan geduldig wachten en toekijken hoe alle mooie nieuwe producten een voor een langskomen. Of toch niet?

Nieuwe producten stampin upWe doen het dit jaar gewoon net even anders als andere jaren. Stampin’ Up! komt een maand voor de uitgave van de nieuwe jaarcatalogus met een aantal gave nieuwe producten en ze doen er gratis producten bij als je een van de bundels aanschaft!

Ik heb het over de Eastern Palace suite. (Een reeks bij elkaar passende producten noemen wij bij SU een suite.) Dit is toch om te kwijlen!

eastern palace stampin up

De framelits uit de set zijn bijzonder gedetailleerd en op vele manieren met elkaar te combineren. Hieronder zie je de hele set en een close up.

Eastern palace framelits Stampin Up
Eastern palace framelits Stampin Up
Hier de details over de aanbieding van nieuwe producten

Eastern Palace Starter Bundle – te koop van 1 t/m 31 mei
Eastern palace starter bundleEastern Palace Premier Bundle – te koop van 1 t/m 31 mei
Eastern palace Premier bundleKlik op de foto’s voor een grotere afbeelding.

Bij beide bundels ontvang je gratis producten zoals aangegeven.
Let op! Na 31 mei zijn de producten niet meer als voordelige bundel te koop. De producten zelf maken deel uit van de nieuwe jaarcatalogus en ook na 31 mei te koop.

Wil je een van de twee bundels of de nieuwe catalogus alvast bestellen? Neem dan contact met mij op.

Reacties zijn gesloten.