#onstage2017 live

Elk groot product bedrijf kent het, een (jaar)bijeenkomst waar de plannen en producten voor het nieuwe jaar gepresenteerd worden. Stampin’ Up! doet dit door #OnStage2017 live events. Zij nodigen daarvoor alle onafhankelijk demonstratrices uit van over de hele wereld. Het live event rouleert over de drie continenten waar SU actief is, Amerika, Australië (en Nieuw Zeeland) en Europa. Het live event is een groot festijn van drie dagen waarin demonstratrices elkaar treffen, waar ze ideeën delen maar als belangrijkste, nieuwe producten te zien krijgen en kunnen uitproberen. Daarnaast deelt SU haar plannen en geeft cursussen en training. Als laatste is dit een voor het bedrijf een mogelijkheid om bijzondere prestaties extra te belonen. Daarover  verderop in dit bericht meer.

Deze post gaat helaas niet over de nieuwe producten die we hebben gezien. Daar mag ik tot en met maandag avond niks over delen. Komende week zal ik de eerste sneak peeks gaan delen met jullie, dus hou mijn blog in de gaten of registreer je rechts van dit bericht voor de nieuwsberichten in je email box.

Natuurlijk kan niet iedere demonstratrice even naar een event op een ander continent. Om toch iedereen een kans te geven de nieuwe producten te zien en te proberen, andere demo’s te ontmoeten en training te volgen zijn er tijdens de live events op de andere continenten kleinere bijeenkomsten van een dag.

Het #Onstage2017 live event was dit jaar een thuiswedstijd. Het event werd gehouden in Amsterdam en daar wilde ik natuurlijk bij zijn. En ik was in goed gezelschap. Er waren demonstratrices uit alle vijf de Europese landen (Engeland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Nederland), uit Canada, Australië en Amerika. Maar wat nog veel gaver was, we waren met maar liefst 13 teamleden uit mijn team.
Wat ben je dan trots als teamleider om tussen je eigen meiden te zitten op zo’n event.

#onstagel liveWe hebben natuurlijk van de gelegenheid gebruik gemaakt en een foto gemaakt.

Maar er was meer wat voor mij heel bijzonder was. Het was de eerste keer dat een van mijn teamleden met mij mee ging naar CentreStage.centrestage 2017

Zoals in het begin al gezegd zijn er belongingen voor extra pretties. CentreStage is een van deze extra beloningen voor demonstratrices die de titel Zilver Elite of hoger hebben. Om dit titel te bereiken zijn er doelen gesteld aan je omzet, het aantal teamleden en je leiderschap. Ik mag mijzelf Zilver Elite (voorheen zilver 2) noemen sinds maart 2013 en mag al een paar jaar mee naar deze speciale bijeenkomst tijdens de events en vindt dit een super gave eer. Het is namelijk niet eenvoudig om de gestelde doelen te behalen en te behouden. Het is dan ook met trots dat ik hier meldt dat Sylvia Verhulst (mijn feubelhoekie) dit jaar ook mee mag.
Ze heeft binnen mijn team haar eigen team opgebouwd en ontzettend hard gewerkt om de verkopen te verhogen met als beloning de fel begeerde titel van Zilver Elite en dus ook met CentreStage.

#onstage2017liveKei goed gedaan lieve Sylvia!

Zilver Elite Natuurlijk had ik cadeautjes voor haar, geheel in zilver stijl 🙂

GoldEn omdat je doelen in het leven moet hebben, ook voor Stampin’ Up! had ik voor Sylvia een cadeautje als incentive voor de titel volgende titel, namelijk Gold.

Dit is ook mijn doel en ik weet uit ervaring dat het niet makkelijk is.
Ik kan niet zonder jullie, mijn lezers en klanten, dank je wel voor jullie incentives, bezoekjes aan mijn blog en alle bestellingen!

Creatieve Groet
Jose

Actie’s Jose #onstage2017

Cool Treats deal Alleen in de maand April
online winkel 24/7 Stampin’ Up! producten bestellen
Hostess code voor de maand April: XZG9HV4Z

2017 lente/zomer seizoencatalogus t/m 31 mei
BESTE DEAL – Koop de starterkit, krijg € 175,- aan producten voor maar € 129,- en gratis verzending!

Clearance Rack tot 60% korting
Stampin Rewards Orders van € 200,- of meer ontvangen minimaal € 20 aan gratis producten
Jaar catalogus online
Volgende verzamelbestelling: 15 april (vanaf € 75,- gratis verzenden)