Vandaag een kaart om op te eten en een kortingsdeal met mijn favoriete bundle Cool Treats. De ijsjes hebben me flink te pakken. En dat terwijl ik zelf maar heel weinig ijs eet.

Al eerder gebruikte ik de hoorntjes uit deze set voor een banner (hier). En maakte ik een verjaardagskaart met twee ijsjes voor onze maandelijkse blog hop (hier).

Vandaag een kaart met het schaaltje en de ijsbolletjes. Niet makkelijk vond ik, er is simpel gezegd te veel keus! Ik bleef al hangen bij het ijsje. Wel of niet sprinkles, wel of niet chocolade, wel of niet een lepel, wel of niet een aardbei. Hoe veel kun je twijfelen.

In het creatief proces plaatste ik een foto op mijn Facebook in de hoop wat reacties te krijgen.kaart om op te eten stampin up

En dat lukte. Flora bedacht witte chocolade, Janneke vond dat er zo wie zo meer sprinkles op moesten en van haar mocht er ook best op elk bolletje wat chocolade.

En dit is wat ik er uiteindelijk van maakte. Zeg nou eerlijk, deze kaart is toch om op te eten!

cool treats card stampin up

Maak je eigen kaart om op te eten

Wil jij deze kaart ook maken? Maar heb je de bundle Cool Treats nog niet? Dan is dit je kans. In de maand April 2017 betaal je bij mij geen € 59,25 maar € 53,35.


Wat ik nog meer voor deze kaart gebruikte:
Product List

7 gedachten over “Kaart om op te eten en Cool Treats deal”

Reacties zijn gesloten.